Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
superpar

Enis iznenadio natjecatelje: Ovaj slavni par ulazi u show!

Foto: RTL
1/12
24.03.2019.
u 19:29

U istoj epizodi već su se izazovima podvrgli i glavni protagonisti showa “Gospodin Savršeni” koji su od svih parova najkraće zajedno, tek pola godine. Oni su otkrili da se svađaju jednako kao i ostali parovi.

U prvoj, uzbudljivoj epizodi showa “Superpar” voditelj Enis Bešlagić otkrio je da će im se pridružiti i jedan VIP par, pjevačica Indira Levak i njezin suprug Miroslav.

U istoj epizodi već su se izazovima podvrgli i glavni protagonisti showa “Gospodin Savršeni” koji su od svih parova najkraće zajedno, tek pola godine. Oni su otkrili da se svađaju jednako kao i ostali parovi. Ni njih natjecatelji nisu očekivali, ali brzo su ih razni počeli komentirati. – Cura je predivna i zgodna – rekla je Danijela. Matea Malnar Vrdoljak komentirala je Gospodina Savršenog te otkrila da njezin muž ima bolje tijelo od Gorana.

U ovoj epizodi Enis je djevojkama dao gnusan zadatak kopanja po izmetu i objasnio da za pronalazak tri ključa imaju 15 minuta, a ona koja pronađe više od tri ključa ima pravo birati sobe za sebe i sve ostale ukućane. – Imamo i vanjsku kamp-kućicu pa je dosta bitno tko će gdje obitavati za vrijeme showa – otkrio im je Enis, a djevojke su ušle u štalu i počele kopati.

– Ovo je deset puta gore nego što sam mislila, radije da nisam ušla – rekla je Hana dok je kopala po izmetu. Nije našla nijedan ključ pa su ona i Goran morali spavati u kamp-kućici.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije