Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALIO SE

Emotivni Mislav Čavajda: 'Trebalo mi je da vas opet vidim sve zajedno'

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
31.12.2020.
u 23:00

-  Oprostite mi, trebalo mi je malo vremena da mirnije procesuiram ovaj ulazak u 40-te prije nego vam zahvalim na čestitkama. Da ne vidim samo poznatu moru u jos jačim bojama na sjeveru, podivljalo more,kišu i tuču na jugu, napisao je Čavajda

Glumac Mislav Čavajda dan prije katastrofalnog potresa koji je pogodio Petrinju, Glinu i Sisak proslavio je 40. rođendan, a jučer je u emotivnoj objavi na Facebooku zahvalio svima i kazao kako se osjeća.

-  Oprostite mi, trebalo mi je malo vremena da mirnije procesuiram ovaj ulazak u 40-te prije nego vam zahvalim na čestitkama. Da ne vidim samo poznatu moru u jos jačim bojama na sjeveru, podivljalo more,kišu i tuču na jugu. Pun mjesec kroz prašinu mračne Petrinje, Gline, Križa, Bresta, Strašnika, Hrastovice, Moščenice, Nove Drenčine, Majske Poljane,....mog Zagreba, započeo je Čavajda.

Foto: Daniel Pavlić

- Trebalo mi je da vas opet vidim sve zajedno, bez razmišljanja složne,ujedinjene. Da vidim pomoć koja od ruke do ruke putuje nepoznatom prijatelju, kamione na kojima putuju srca u obliku kućica za život. Da budem zahvalan što sam imao mogućnost rođendan proslaviti s onima koji su najzaslužniji za ovaj život koji imam,svojim roditeljima, da sam na kraju mogao leći pored malog,toplog tijela one koja trazi tako malo a daje tako puno i sklopiti oči uz Josipu Lisac i njen nadnaravni recept za štuke u šlagu. I zato, hvala vam jos jednom! U svom ovom ludilu ipak ste mi dali najbolje poklone i rođendan za pamćenje, zaključio je glumac. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije