Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najplaćenija glumica

Ellen Pompeo skinula je s trona Sofiju Vergaru

Ellen Pompeo
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
19.01.2018.
u 11:00

Zvijezda serije "Uvod u anatomiju" glumica Ellen Pompeo najplaćenija je televizijska glumica s godišnjom zaradom od 20 milijuna dolara.

Ellen Pompeo, glavna zvijezda Uvoda u anatomiju, proglašena je najplaćenijom TV glumicom. Njena godišnja zarada iznosi 20 milijuna dolara.

Tako je Ellen s trona skinula Sofiju Vergaru koja je pet godina zaredom bila najplaćenija glumica.

Kaže da je bilo teško izboriti se za to i da su se stvari promijenile tek kada je seriju napustio Patrick Dempsey.

– Najvažniji trenutak u mojoj karijeri bio je kada je Patrick Dempsey napustio seriju. Kad god bih tražila povišicu, rekli bi mi: "Pa imamo Dempseyja, ne trebamo tebe." Tražila sam jednom da mi daju pet tisuća dolara više od Patricka i tražila sam to iz principa, ali nisam dobila ništa. Mogla sam otići, ali nisam htjela zbog jednog glumca napustiti seriju i dobru ulogu – rekla je glumica. 

Ona se poput većine glumica u Hollywoodu pokušava izboriti za jednaku plaću kakvu imaju i njeni muški kolege. 

Ellen Pompeo
1/8

Komentara 2

Avatar southman
southman
11:18 19.01.2018.

Gdje ova glumi uopće !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije