Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duhovita glumica

Jane Fonda objavila fotografiju jutro nakon dodjele i nasmijala sve

Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
18.01.2018.
u 14:10

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju jutro nakon dodjele i na fotografiji je u istoj haljini kao i na dodjeli. Napisala je kako nije mogla otkopčati haljinu pa je spavala u njoj

Potrebni su sati boravka kod frizera i šminkera da bi hollywoodske zvijezde zablistale na crvenom tepihu na dodjelama nagrada, a kako izgledaju dan poslije ovakvih dodjela pokazala je glumica Jane Fonda na svom Instagramu i nasmijala sve.

Na Instagramu je objavila fotografiju s crvenog tepiha na kojoj izgleda besprijekorno i onda je objavila fotografiju snimljenu jutro nakon dodjele na kojoj je još uvijek u istoj haljini, ali ne zato što se tek ujutro nakon ludog izlaska vratila doma.

 

 

Here’s me on the red carpet of LA Museum of Modern Art gala

A post shared by Jane Fonda (@janefondaofficial) on

 

 

 

Objasnila je kako je u haljini spavala jer nije mogla otkopčati haljinu.

- Ovo sam ja poslije dodjele. Nisam mogla otkopčati haljinu, nikada kao sad mi nije bio potreban muž u životu - napisala je duhovito glumica. 

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije