Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životno iskustvo

Edita Misirić priznala: Učinila sam to na veliko protivljenje moje majke

edita misirić
Foto: Instagram
1/7
01.12.2020.
u 08:38

RTL-ova voditeljica i novinarka ispričala je kako se s 19 godina odlučila odseliti iz obiteljskog doma što njezinu majku nije oduševilo

Novinarka i voditeljica RTL-ove emisije "Exkluziv"  Edita Misirić Vrkljan priznala je kako je s 19 godina jedva dočekala napustiti obiteljski dom i živjeti solo. Uživala je s 19 godina u samostalnom životu i priznaje kako mjesecima nije dolazila u obiteljsku kuću u križ, ali sada je srce sve više vuče tamo.

- Kada sam s 19 godina iselila iz roditeljskog doma na veliko protivljenje moje majke koja to dugo nije mogla prihvatiti bila sam odlučna u namjeri da se osamostalim, odrastem, živim punim plućima kako ja želim. Znali su proći mjeseci da ne dođem kući. Bila sam zaposlena odrastanjem, otkrivanjem svijeta, studiranjem, trošenjem prvih honorara i ostalim životnim radostima. Otada su prošle godine. Više od njih 20. Doma sam svaka dva tjedna. Moj muž broji dane do odlaska u Križ. Njemu je naša kuća u Križu sinonim za mir i odmor. Meni oduvijek, samo što sam se prije veselila nemiru i ludovanju, a danas miru i odmoru. Mama je sretna, moj Vanja tetama u vrtiću cijeli tjedan priča o tome kako za vikend s mamom i tatom ide baki Maji u 'Kiz'. Danas smo zapalili prvu 
adventsku svijeću. Doma u Križu - napisala je Edita na instagramu. 

RTL-ovka je od 2016. godine u sretnom braku s Javorom Vrkljanom, a par je svoju vezu brakom okrunio nakon tri godine hodanja. Prije dvije i pol godine postali su roditelji malenog Vanje koji je postao centar njihovog svijeta. - Vanja je znatiželjan, nestrpljiv, bistar i jako empatičan dječak. Vedar i veseo, ima jako izraženu želju za samostalnošću. Sam jede, pokušava se sam odijevati…- opisala je edita svog sina nedavno u jednom intervjuu.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
SamoIstina
09:23 01.12.2020.

da, da, škola se plaća, no važno je naučiti, čini se da jesi ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije