Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Barbara Kolar otkrila što jede kako bi održala vitku liniju, njezino izdanje komentirao i poznati modni stručnjak

Foto: Instagram
1/4
01.12.2020.
u 08:00

Novu figuru Kolar je nedavno pokazala u crnoj haljini koju je komentirala i bivša premijerka Kosor, a sada se pohvalila ukusnim specijalitetom, zdravim i ukusnim rižotom s plodovima mora

Ova je godina za mnogima najdražu voditeljicu Barbaru Kolar uistinu bila godina promjene. Osim što je nakon 12 godina otišla s Arene Zagreb na Gold FM radio, sve više pažnje privlači i svojom linijom. Čini se da nikad nije bila vitkija.

Prava gurmanka
Posljednjih godinu dana mnogima je u fokusu njezina vitka linija koja je, priznala je jednom, posljedica stresa koji ju je pratio ove godine, ali i uživanja u mediteranskoj kuhinji. Jede puno sezonskog voća i povrća, a pri tome ne koristi umjetna sladila i šećer. Tako se prije nekoliko dana pohvalila na društvenim mrežama skuhanim rižotom od morskih plodova, čija je velika ljubiteljica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

No njezin izgled i odabir haljine koju je nosila u jednoj emisiji "Zvijezde pjevaju" bili su predmet žestokih rasprava na društvenim mrežama. I dok je mahom dobivala pohvale zbog izgleda, nekima se ipak nije svidio kroj haljine ni kako joj je pristajala. Na haljinu se čak osvrnula i bivša premijerka Jadranka Kosor koja je ispod fotografije Barbare Kolar u haljini kratko napisala: "Tužno."

– Ja sam za te komentare samo čula, a nisam ništa čitala. Drago mi je ako je moja haljina svrgnula pozornost nacije s uobičajenih drama i stvari koje nas muče, pa je to postao najveći problem u dva dana. Znala sam da će haljina biti polarizirajuća, pa je jednima bila u hollywoodskom stilu, a drugima svjetska katastrofa. Koliko sam vidjela, ništa se nije dogodilo i nisam prešla granice ukusa. Osobno ne mislim da je ta haljina nekog trebala uvrijediti – prokomentirala nam je voditeljica tada izbor haljine i dodala da ju je morala popravljati na pola emisije s nekoliko šavova da bi sve držalo.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Sporna haljina
A njezin izgled i izbor sporne haljine komentirao nam je i modni dizajner i stilist Ivan Friščić, koji je i sam s Barbarom radio više puta. – Barbara izgleda predivno, kilogram više ili manje, ona je prelijepa žena s prelijepim crtama lica i ona svu odjeću lijepo nosi. A što se tiče sporne haljine, haljine za emisiju uvijek su dio scenskog nastupa i uvijek se gleda da to budu što atraktivnije i zapaženije haljine – komentirao je. Međutim, priznaje, osobno za Barbaru ne bi izabrao toliko dubok dekolte. – Možda nije najbolja haljina za njezinu mršavu fazu, ali nije kriva haljina ni ona, možda je samo pretjerano za prime time emisiju – kazao je Friščić, inače bivši stilist bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Ipak, ističe da je Barbara topla i predivna žena te da mu je žao što uvijek dospije pod povećalo javnosti samo kad smršavi te da je se toliko subjektivizira. – No moram reći da je u emisiji uistinu lijepo oblače, vidio sam i onu zelenu haljinu, pa i ona srebrnu, ali i odijela. Njoj zbilja sve predivno stoji – zaključuje Friščić.

Komentara 10

LU
Lukeruk
08:45 01.12.2020.

Kost i koža a glava ogromna

SA
SamoIstina
08:26 01.12.2020.

Je, linija joj je dobra, koža oko nje visi kao žlundra, a noge kratke i kao stapi!

PE
Perspektivan
13:46 01.12.2020.

Puno bolje bi izgledala sa 10-tak kila u plusu!Manje bi bora imala i koza bi bila zategnutija. I inace mislim da malo starijim zenama koje kilo viska dobro dodje. Mrsavost stoji samo mladim zenama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije