Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno za Uskrs

Ecija Ojdanić objavila emotivnu fotografiju s majkom pa poslala važnu poruku: 'Sad se možemo grliti'

Foto: Instagram
1/5
04.04.2021.
u 11:35

Uz fotografiju blagdanskog stola prepunog raznih delicija pozirala je s majkom i svima zaželjela sretan Uskrs te im uputila važnu poruku koje bi se u ovim neizvjesnim vremenima trebali svi pridržavati.

Bladanskom atmosferom u domu povodom Uskrsa svojim se obožavateljima pohvalila i glumica Ecija Ojdanić . Uz fotografiju blagdanskog stola prepunog raznih delicija pozirala je s majkom Milenkom i svima zaželjela sretan Uskrs te im uputila važnu poruku koje bi se u ovim neizvjesnim vremenima trebali svi pridržavati.

- Sretan Uskrs, dragi moji! Zahvaljujući cjepivu (mama)  i antitijelima (ja), nas dvije se možemo nesmetano grliti i uživati u obiteljskom okruženju. Ipak smo napredovale u ovoj godini za bacit kroz prozor. Uživajte koliko god možete danas, uz napomenu da ipak #ostaniteodgovorni - napisala je glumica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Ko će to sve izist? - upitao je glumicu u šali  jedan od pratitelja. Inače, glumica uskršnje blagdane provodi kod svojih roditelja u rodnom Drnišu, a pratiteljima je to otkrila prije nekoliko dana kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira besprijekorno sređena.

"Lako meni pozirat kad idem mami za Uskrs i ne moram ništa nakuhavati.

-Mama, da ispečem sirnice?-
-Ja sam ih već ispekla.

-A kolače ?
-I to sam, već , 5 vrsta.
Ostaje mi biti mala od kužine.
I neću se buniti", napisala je glumica.

 

Inače, Ecija svojim objavama na društvenim mrežama često privlači pozornost, a ovih je dana podigla prašinu i statusom u kojem sebe naziva 'dotepenkom'.

"Pozdravlja vas dotepenka koja živi u centru Zagreb", poručila je Ecija koja je rodom iz Drniša, a veći dio djetinjstva i mladosti živjela je u Splitu gdje se s obitelji preselila prije polaska u osnovnu školu.

 "A gdje bih drugdje mogao naći dotepenke, nego u centru ili na špici!? Pa, tome i služe takva mjesta, ne!?", "Izvanredni stajling", "Dotepenka, ma nema veze", "Wow, izgledate kao milijun dolara. Jako lijepa dotepenka", poručili su joj obožavatelji.

Ecija je zadnjih godina glumila u dosta serija domaće produkcije, a paralelno vodi svoje kazalište Moruzgva s kojim je odradila brojne uspješne predstave. Za Ecijin odličan izgled svakako je zaslužno je i trčanje kojem se 46-godišnja glumica dosta posvetila zadnjih godina.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:00 04.04.2021.

Prodavačica magle.

VI
Vito
08:48 05.04.2021.

Prestrašno. Pa tko vam je zabranjivao da se grlite??? Ah da, neustavni "stožer" hdz - ovaca.

ZS
zspanco
00:36 05.04.2021.

Ma možete se sad slobodno pustiti u promet. Obadvije, solo ili u duetu. Po želji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije