Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAV O ABORTUSU

Doris ima novi video: 'Hilary Clinton predlaže da se bebi minutu prije rođenja zabiju škare u glavu'

DORIS STANKOVIĆ
Foto: TikTok
1/7
20.09.2020.
u 11:28

- To nije samo moje mišljenje nego stav sva četiri medicinska fakulteta u Hrvatskoj, za ubojstvo nema empatije, rekla je Doris, a pratiteljica joj je odgovorila kako ta izjava ne svjedoči samo niskoj emocionalnoj inteligenciji, nego i u niskom IQ

Influencerica Doris Stanković, djevojka koju je šira javnost upoznala nakon što joj je jedan porečki restoran odbio suradnju, na TikToku ima novu seriju videa u kojima govori o abortusu.

Doris je prvo objavila snimku na kojoj joj je jedna pratiteljice koja joj govori kako ne može tako ružno reći i i ograditi se kako je to samo njeno mišljenje.

DORIS STANKOVIĆ
1/8

- To nije samo moje mišljenje nego stav sva četiri medicinska fakulteta u Hrvatskoj, za ubojstvo nema empatije, rekla je Doris, a pratiteljica joj je odgovorila kako ta izjava ne svjedoči samo niskoj emocionalnoj inteligenciji, nego i u niskom IQ. 

- Imam pravo na vlastiti stav, kao što ti nemaš pravo na diktaturu i pitanje života i smrti, odgovoila joj je Doris, a onda je u idućim videima pokušala i podučavati o abortusu. U zadnjem je videu čak i spomenula Hilary Clinton.

@doris.stankovic

Part 6

♬ original sound - doris.stankovic

 

- Zlo je predlagati, kao što radi Hilary Clinton, da je OK minutu prije rođenja doć’, istrgnut’ bebu za noge van, ostavit’ glavu unutra, uzet škare, zabit u lubanju i izvadit’ bebi mozak van. To je po Hilary Clinton OK. Ljudi, gdje je vam je savjest, rekla je influencerica. 

Prvi video u kojem govori o abortusu pogledan joj je čak 177 tisuća puta, a posljednji u kojem spominje Hilary Clinton 68.5 tisuća puta. Inače, Doris na TikToku prati više od 257 tisuća ljudi. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 114

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:39 20.09.2020.

Doris je sve dobro rekla. U čemu je problem? U tome što ne dijeli anarho liberalne antifa ljevičarske stavove?

DU
Deleted user
11:48 20.09.2020.

Enormno nizak IQ ima većina koja zbog neke medijske falange i "zeitgeista" kao ovca odobrava proabortivne stavove koji su u svakom pogledu nemoralni i protive se ljudskom životu i bilo kakvoj etici...Tko je taj tko ima pravo odlučiti tko ima pravo na život a tko nema?

CO
Content
13:28 20.09.2020.

Bravo! Abortus, pardon, abić (kako mu tepaju ubojice) jest ubojstvo. Da čujete krik tog malenog bića od 2 cm dok mu uštrcavaju kiselinu, i škarama paraju malenu utrobu, sledila bi vam se krv u žilama. No, lako za Hilary. Imamo mi, naše, hilarice..heštegspasime..rode..babe..žabe.. Neke su, od njih, postale matere. Mislim (samo mislim) da sada imaju drugačije mišljenje, ali ne mogu reći naglas - što će svijet reći, jel, ako sada iznesem drugačiji stav..Hajde neka matere sebe unakaze (pirsing, tetovaža, silikoni..), ali di ćeš, brate/sestro, na bebu koja je potpuno razl. osoba od tebe, ima svoju osobnost, svoj DNK, svoj karakter..!? Nevjerojatno mi je drago da "utjecajnica" ima svoje ja, svoj stav, i sigurna sam kako mladi razmišljaju o njenim riječima. Kužite vi ovo? Medved i činčila ima veću zaštitu od najnevinijeg, od malene osobe?! Zemljo Hrvatska, Bog te blagoslovio! A ako/kada sretnem Doris na cesti, prići ću joj, s radošću ♥

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije