Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KOLINDIN SAVJETNIK

Stigla je i njezina potvrda! Jelena Veljača objavila fotku s 10 godina starijim dečkom

Foto: Instagram
1/10
20.09.2020.
u 10:24

Glumica, producentica, scenaristica i aktivistkinja Jelena Veljača već je neko vrijeme u vezi s Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom Kolinde Grabar- Kitarović.

Nije istina, ako nije viralno, a i na najboljem smo koncertu ikad. Damir Urban, sretan rođendan  - napisala je glumica Jelena Veljača ispod prve zajedničke fotografije s novim dečko Vitom Turšićem na svom Instagramu te tako potvrdila vezu s bivšim savjetnikom bivše predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Ispod su se zaredali komentari podrške Ive Radić, Luke Nižetića i supruge Damira Urbana Milice.

"Živjela ljubav", "Tako", "Aaaa!" , samo su neki od komentara koji su ostavili gore spomenuti, a fanovi su nastavili nizati čestitke novopečenom paru.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Turšić se s Jelenom upoznao kao voditelj popularnog Podcasta BizCasting. Pričali su o životu i poslu, a iako je poznato da je Turšić bio u braku, prošle se godine razveo od supruge s kojom ima troje djece. Iako je ljubavi došao kraj, nastavili su zajednbički skrbiti o djeci, no o tome ne želi govoriti.

Potvdrio nam je tek da je zaljubljen i u sretnoj vezi s Jelenom Veljačom. - Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni-kazao nam je Turšić, koji je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Muhlena.  

Vito je inače, bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a prije no što je bio savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio je savjetnik i Ive Josipovića. U mladosti je glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga bio je i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM. 

Foto: Instagram screenshot

Ljubavni život Jelene Veljače često dobiva pažnju u medijima. Ona je još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, i  unatoč tome je s kćeri neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić.

1/10

Informaciju o prekidu Jelena nije potvrdila, ali ni demantirala jer do zaključenja broja nije bila dostupna za komentar, no izvori bliski paru koji je vezu započeo 2018. godine tvrde da su ostali u jako dobrim odnosima. Jelena se u Ivana zaljubila nakon bračnog kraha s Draženom Čučekom s kojim ima četverogodišnju Lenu, a prvo vrijeme svoju su vezu nastojali čuvati dalje od očiju javnosti. Prvi put zajedno u javnosti su snimljeni u lipnju prošle godine na zagrebačkom IN music festivalu.

 

 

Komentara 16

DO
Domumom
10:55 20.09.2020.

Je se raspucala dijeli i šakom i kapom. Nije bitno ko može već tko hoće.

DU
Deleted user
10:58 20.09.2020.

Već za par dana, ovo će biti neistinita informacija.

AA
Aartur
11:11 20.09.2020.

OK, ako ona ima 39, deset godina stariji "dečko" ima 49?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije