Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LEGIĆI' KAO STATIV

Domaća novinarka i voditeljica snimila trosatnu emisiju s gostima iz svog dnevnog boravka

Nataša Božić
Foto: Facebook
1/2
28.03.2020.
u 13:52

- Obiteljski biznis! #TockaNaTjedan iz maminog dnevnog boravka,muž snima mobitelom,stativ: Brunini legići Nema predaje - napisala je Nataša Božić pokraj fotografija.

Zbog mjera zaštite od korona virusa, novinari N1 rade u dvije odvojene tjedne grupe koje se međusobno ne susreću kako bi maksimalno smanjili mogućnost širenja zaraze korona virusom. Zbog toga sutra ide i posebno izdanje Točke na tjedan napravljeno na daljinu i snimljeno dan unaprijed, jer urednica i voditeljica Nataša Božić ovoga tjedna radi od kuće.

Ova emisija zoran je prikaz toga kako bi stvari mogle funkcionirati u digitalnom svijetu bez osobnog kontakta. Svi razgovori u tom „epidemičnom” izdanju TNT-a dogovoreni su mailom a snimljeni skypeom, ZOOM-om, mobitelom video porukom ili iz drugog studija, bez osobnog kontakta.

Najave priloga i pitanja voditeljice Nataše Božić snimljene su mobitelom iz dnevnog boravka, a novinarka je na društvenim mrežama pokazala kako je to izgledalo. Stativ je napravljen od lego kockica njenog sina Bruna, dok je snimatelj bio Natašin suprug, također poznati novinar Josip Šarić

- Obiteljski biznis! #TockaNaTjedan iz maminog dnevnog boravka,muž snima mobitelom,stativ: Brunini legići Nema predaje - napisala je Nataša Božić pokraj fotografija. 

U sutrašnjoj emisiji Točke na tjedan koja je na na N1 od 9 do 12 o svijetu nakon korone  govore sociolog Dragan Markovina, politički analitičar Marko Rakar, poduzetnik Thomas Bauer, svećenik Tvrtko Barun. Situaciju s koronavirusom i poteze na sanaciji posljedica potresa u zagrebu komentiraju Neven Barković (Index) i Hrvoje Krešić (N1). Za i protiv suspenzije pojedinih dijelova Zakona o radu u N1 Dvoboju sučeljavaju Viktor Gotovac (Pravni fakultet Zagreb) i David Bregovac (Laburisti).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije