Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODARSKA KRIZA

Luka iz 'Braka na prvu' ostao bez posla: 'Ovo mi je trešnja na torti'

Foto: RTL
1/4
28.03.2020.
u 11:03

Dvije su opcije, plakati zbog svega, potresa u kojem je stradala moja kuća, koronavirusa koji nas je zatvorio i kao trešnja na vrhu šlaga - ostadoh bez posla. Ili uzeti to vrijeme samoizolacije i urediti svoj životopis i istaknuti bitno i ukloniti nebitno. Težak dan je za mene, no kako se kaže „poslije kiše/snijega dolazi sunce“. Riječima gradonačelnika Bandića: „Najte kaj zamjeriti što sam vam uveo još sivila u ovaj sivi dan.“

Pandemija koronavirusa uzrokovala je gospodarsku krizu u cijeloj zemlji. Mnogi su Hrvati ostali bez posla, a među njima i Luka Budak, 29-godišnjak kojeg gledamo u RTL-ovom showu "Brak na prvu". 

1/8

-  Dame i gospodo, da ne trabunjamo samo o sreći ili kojekakvim motivacijskim sranjima, danas je jedan otežani dan. Prema objavama Zavoda za zapošljavanje, u 9 dana dano je više od 6900 otkaza, 6900 obitelji ostalo je bez prihoda. Pred vama na slici jedan je dio te crne statistike. Dobio sam otkaz zbog gospodarskih razloga - smanjenja obima posla. #hvalakoronavirusu, napisao je Luka na Instagramu i dodao da ima dvije opcije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dame i gospodo Da ne trabunjamo samo o sreći ili kojekakvim motivacijskim sranjima danas je jedan otežani dan. Prema objavama zavoda za zapošljavanje u 9 dana je dano više od 6900 otkaza, 6900 obitelji su ostali bez prihoda. Pred vama na slici je jedan dio te crne statistike. Dobio sam otkaz zbog gospodarskih razloga-smanjenja obima posla. #hvalakoronavirusu Dvije su opcije plakati zbog svega, potresa u kojem je stradala moja kuća, korona virusa koja nas je zatvorila i kao trešnja na vrhu šlaga ostadoh bez posla. Ili uzeti to vrijeme samoizolacije i urediti svoj životopis i istaknuti bitno i ukloniti nebitno. Težak dan je za mene no kako se kaže “poslije kiše/snijega dolazi sunce” Riječima gradonačelnika Bandića: “najte kaj zamjeriti” što sam vam uveo još sivila u ovaj sivi dan. #fuckyoucorona P.S. Ako vam se smije bacite oko na story 😅

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9) on

- Dvije su opcije, plakati zbog svega, potresa u kojem je stradala moja kuća, koronavirusa koji nas je zatvorio i kao trešnja na vrhu šlaga - ostadoh bez posla. Ili uzeti to vrijeme samoizolacije i urediti svoj životopis i istaknuti bitno i ukloniti nebitno. Težak dan je za mene, no kako se kaže „poslije kiše/snijega dolazi sunce“. Riječima gradonačelnika Bandića: „Najte kaj zamjeriti što sam vam uveo još sivila u ovaj sivi dan", napisao je Luka, koji je radio kao komercijalist, a u slobodno vrijeme bavio se humanitarnim radom. 

Podsjetimo, Luka se u showu "Brak na prvu" oženio Nadijom Amić, a njihov odnos zasad napreduje najbolje od svih parova. 

Ključne riječi

Komentara 3

PI
Piksy
07:58 29.03.2020.

Nije lako ali sve ce proci pa i ova situacija..bar djece nemas koju moras financirati i prehraniti

KA
kaptol
13:54 28.03.2020.

Bitno je da si zdrav i imas zgodnu djevojku pored sebe sve ostalo cete mamiriti kroz kratko vrijeme dok prokleti virus prodje

TO
Tomisl
12:15 28.03.2020.

Na torte se visnje stavljaju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije