Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oporavlja se

Djevojka Joška Lokasa javila se iz kućne njege nakon operacije i pokazala kako je tetoše

Foto: Instagram
1/9
13.10.2020.
u 22:00

Zbog ozljede koljena prije par dana morala se podvrgnuti operaciji te je sada ispred nje period rehabilitacije.

Prije nego što je zagazila ozbiljno u manekenske vode, Jelena Katarina Kapa (27), djevojka voditelja Joška Lokasa, bavila se profesionalnom košarkom. Ipak, zbog režima sportskog života, sada je morala biti podvrgnuta operativnom zahvatu, a o svemu je izvijestila na društvenim mrežama.

1/13

Zbog ozljede koljena prije par dana morala se podvrgnuti operaciji te je sada ispred nje period rehabilitacije. Na kućnoj je njezi, a najveća podrška su joj njezina mama i partner Joško Lokas ​​​​.

A sada je na društvenim mrežama pokazala kao je tetoše kod kuće dok je ona na oporavku. Pohvalila se fritulama i pokazala svoju nogu u ortozi.

Foto: FIBA/Screenshot

Voditelj i Jelena zajedno su već pet godina, a nedavno je komentirala kako im nije trenutno u planu vjenčanje budući da im je adresa ionako već zajednička.

Komentara 1

GO
Gorann
04:55 14.10.2020.

Zašto stalno po slikama nosi vojnu uniformu, municiju i kokardu na kapi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije