Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dečka

Djevojka Duje Ćalete Cara privatnim avionom sama doputovala u Dubrovnik

Foto: Instagram
1/11
21.01.2021.
u 14:49

Diplomirana pravnica i influencerica nekoliko puta godišnje stiže u rodni grad, a društvo joj inače nerijetko pravi dečko, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač francuskog kluba ‘Marseille’.

Naš nogometaš Duje Ćaleta – Car i njegova djevojka Adriana Đurđević prije nekoliko dana vratili su se s odmora kojeg su proveli u u Abu Dhabiju, gradu koji je jedno od njihovih omiljenih odredišta za odmor, pogotovo u ovim zimskim mjesecima. U ove toplije krajeve pobjegli su još za Božić. 

No, djevojka Ćaleta - Cara sada se vratil u Dubrovnik, i to bez Duje. U Grad je doletjela ovog utorka i to privatnim avionom iz Marseillea, prema informacijama koje DuList doznaje od izvora bliskih Zračnoj luci.

Diplomirana pravnica i influencerica nekoliko puta godišnje stiže u rodni grad, a društvo joj inače nerijetko pravi dečko, hrvatski nogometni reprezentativac i igrač francuskog kluba ‘Marseille’. Mladi i poznati par koronavirus nije zaustavio u putovanjima te su ovo ljeto krstarili hrvatskom obalom s prijateljima, a netom prije posjetili su zajedno i Dubrovnik. 

Podsjetimo, Adriana je s pratiteljima dok je bila u Abu Dhabiju podijelila kako je neke fotografje morala izbrisati.

"Iako se nismo smjeli zagrliti, snašli smo se koliko smo mogli da se bar malo priljubimo jedno uz drugo. S mojim šeikom", napisala je Adriana na fotografijama na kojima s Dujom pozira u blizini džamije. 

Komentara 3

Avatar Cornelius
Cornelius
15:53 21.01.2021.

A jel na stepenicu aviona prvo stala lijevom ili desnom nogom? Kad nas već "izveštavate", budite temeljiti.

BE
berija
17:20 21.01.2021.

Sama doputovala? Avionom? Čovječe, kako je pametna! Dajte se za pitajte što naslov članka govori o ovoj mladoj osobi: inače je glupava ili toliko ovisna o dečku da je veliki uspjeh kad uspije sama putovati i jedino njeni postignuće u životu je to što je pripustila nogometaša na sebe.

SK
skupiduša
17:43 21.01.2021.

Upravo pomislih kako dugo nista ne objavljujete o djevojkama nogometaša i evo, Hrvatska je bila zabrinuta kako nema takvih objava, doslo je nekako kao psihoterapija nakon potresa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije