Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAŠTU PRETVORILI U STVARNOST

Lete prvim razredom, jašu slonove, uživaju u bazenima

06.12.2017.
u 07:00

Dino i Viktorija Rađa, Nina Badrić i Marin Čilić otvorili su sezonu zimskih putovanja u luksuzne destinacije okupane suncem

Mnogi od nas dolaskom hladnijih dana maštaju o toplijim destinacijama, a naše poznate zvijezde maštanje su pretvorile u stvarnost. Tako su supružnici Rađa zimsku odjeću zamijenili kupaćim kostimima zaputivši se u Maleziju i Tajland.

Bivša Miss Dalmacije, Viktorija, izaziva zavist brojnim fotografijama te često snima “storyje” na Instagramu kojima pokazuje djelić svoje obiteljske idile. Majka sinova Roka i Nike objavila je fotografiju kako uživa u zagrljaju supruga Dina dok se kupaju u bazenu na vrhu nebodera.

Pustolovni duhovi

Međutim, supružnici su pokazali i avanturistički duh objavom “priče” u kojoj ih vidimo kako jašu slona i miluju tigra. Posljednje objave savršeno se uklapaju uz opis koji je dala 40-godišnja Viktorija, a koji glasi: “Putovanje nikada nije stvar novca, već hrabrosti...”.

Zaljubljenica u putovanja je i naša poznata pjevačica Nina Badrić. U lipnju ove godine nastupala je na svečanosti u povodu uspostavljanja izravne zrakoplovne linije Zagreb – Dubai, a čini se da je novu liniju odlučila i sama iskušati. Počevši objavama iz aviona, lijepa pjevačica obožavateljima je dala do znanja da leti sa stilom, u prvom razredu.

Osim toga, čini se da je na put otišla na poziv Emirata jer je u hashtagovima izražavala svoju zahvalnost. Nakon što je doputovala u Dubai, Nina se pohvalila predivnim zalaskom sunca te iduće jutro uživala uz bazen okružen palmama.

Samozatajni Marin Ćilić i njegova zaručnica Kristina Milković također su otputovali u toplije krajeve, ali nisu otkrili točno kamo. Zaručnici su, svaki na svom profilu, objavili fotografiju na kojoj Marin uživa na luftiću u bazenu upijajući sunčane zrake. Kristina je objavila još jednu fotografiju, na kojoj su se ona i njezin izabranik uredili za večeru u finom restoranu. Po hashtagu koji stoji u opisu, otkrila je da se trenutačno nalaze na nekom otoku.

Daje korisne savjete

Koliko godi odmor, najbolje zna pjevačica Natali Dizdar koja se uoči velikog koncerta u zagrebačkom Boogaloou odmarala na Jamajci. Zadranka je na odmoru oduševljena divljinom prirode te opuštenošću i pristupačnošću ljudi.

– Atmosfera je prava otočna. Inače, na ovom putovanju spavala sam u jednom predivnom dvorcu u Negrilu i to bih izdvojila kao vrhunac toga putovanja – rekla je Natali.

1/14

 

Komentara 43

Avatar Niškorist
Niškorist
07:42 06.12.2017.

Prodavačica iz Konzuma sa radnikom iz Viadukta kopa po kontejneru čošak Vlaške i Koturaške ?

LA
lauda
07:44 06.12.2017.

Od silnog jahanja po krokodilima ne stignu ni djecu napravit.

DO
dom7
07:44 06.12.2017.

Baš ohrabrujuće za hrvatski narod,mislim da će gospođe u tekstilnoj industriji, Konzumu.......koje su na minimalcu baš biti ponosne i sretne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije