Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro svadba

Marin Čilić i Kristina Milković čekaju prvo dijete?

Marin Čilić i Kristina Milković
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
06.09.2017.
u 08:42

Naš proslavljeni tenisač i njegova dugogodišnja djevojka nedavno su se zaručili, uskoro će se vjenčati, a šuška se da je i prinova na putu

Marin Čilić i njegova zaručnica Kristina Milković u pripremama su za vjenčanje, a navodno im je stigla još jedna lijepa vijest.

Naime, kako  doznaje Story par čeka prvo dijete. Za potvrdu informacije pokušali su kontaktirati i našeg proslavljenog tenisača, no nisu ga uspjeli dobiti. 

Marin i njegova dugogodišnja djevojka nedavno su se zaručili, a Story od izvora iz Dubrovnika doznaje da su u potrazi za idealnom lokacijom za vjenčanje koje bi se trebalo održati krajem ove ili početkom sljedeće godine. 

Komentara 1

DR
De Rossi
09:16 06.09.2017.

Eto razloga lošoj formi na US Openu.... izmorio se udarajući na drugim poljima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije