Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

Dikan se pohvalio fotografijom u zagrljaju misteriozne ljepotice: 'Da samo znate kako mi je lijepo'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
11.07.2023.
u 12:13

Poduzetnik na društvenim mrežama često objavljuje detalje iz privatnog života, pa je tako na Facebooku objavio i kako uživa u Supetru na Braču, a pratitelji su mu čestitali

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan (80) uvijek je bio okružen ljepoticama, a na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj pozira s misterioznom djevojkom.

- Da samo znate kako mi je lijepo !!!’, napisao je u opisu fotografije koja je nastala na bazenu u Supetru na Braču. Fotografija je odmah dobila puno lajkova, ali i komentara pratitelja koji su čestitali Dikanu. 

Podsjetimo, Josip Radeljak godinama puni medije zbog svog ljubavnog života. Iza sebe ima razvode s Vlatkom Pokos i Desankom Bebom Lončar s kojom je dobio sina Lea. Oženio je glumicu Enu Begović s kojom je dobio kćer Lanu. Ena je 2000. godine poginula u prometnoj nesreći na Braču. Dikan je bio u vezi i s glumicom Dolores Lambašom koja je 2013. poginula u automobilskoj nesreći. 
Lana je prije nekoliko dana napunila 23 godine, a Dikan je na svom Facebooku objavio njezinu stariju fotografiju uz koju joj je čestitao.

VEZANI ČLANCI: 

"Sretan ti rođendan, suho zlato tatino!" napisao je ponosni Dikan, a čestitkama su se pridružili i njegovi prijatelji. 

"Prelijepa na mamu", "Ista majka", "Mlada Ena", "Bože dragi, kako je lijepa", "Prirodno lijepa djevojka", "Predivna djevojka", "Savršena ljepota!",  samo su neki od komentara. 

Dikan često na svom Facebooku objavljuje slike kćeri, a svi njegovi prijatelji i poznanici se slažu da Lana neodoljivo podsjeća na majku. Lana je studirala u Milanu na Sveučilištu Bocconi, smjer ekonomiju i menadžment, a nakon studija vratila se u Zagreb.
Krajem prošlog mjeseca Dikan se pohvalio i da je postao djed. "Hvala Bogu i dobro nam došao, Adriane! Ben arrivato! Bienvenue! Welcome! Upravo nam je na svijet došao novi pripadnik plemena Radeljak! Morat ću s njime ozbiljno porazgovarati jer mi je sada priredio da sam, kažu, najednom postao NONO (dida po Vuku)!?", napisao je Dikan.

Brzo su se zaredali komentari pratitelja koji su mu čestitali, a javio mu se i odvjetnik Zvonimir Hodak koji je napisao: ‘Čestitam djede’, na što ga je Radeljak u šali opsovao.

VIDEO: Rade Šerbedžija otkrio neugodnu scenu koju je imao s Alom Pacinom: 'Nikad si to neću oprostiti' 

Ključne riječi

Komentara 3

EF
Efendi
13:41 11.07.2023.

Ma koja mlada ljepotica ne bi pozeljela ovakvog zgodnog 80 godisnjeg mladica!

AK
Aka
12:31 11.07.2023.

Jel' to plaćena masažica u nekretnini pokojnog prijatelja Aksela, koji mu je pred smrt sve ostavio??

DU
Deleted user
12:22 11.07.2023.

U zagrljaju su oni majstori(ce) iz susjednog članka koji uzimaju lovu unaprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije