Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Dijana se ljubila s Draganom, gledateljice je napale: 'Kakav je ona primjer majke i bake?'

Foto: RTL
1/9
28.04.2021.
u 12:55

Na službenoj Facebook stranici showa gledatelji ne prestaju komentirati prisnost između Dragana i Dijane, a bilo je i onih koji su Dijanu kritizirali zbog ovakvog ponašanja jer je majka trojice sinova, ali i baka.

U novoj sezoni showa "Ljubav je na selu" postaje sve uzbudljivije otkada su kandidatkinje stigle na imanja farmera. Zakulisne igre, svađe, ali i poljupci postaju sve učestaliji. I dok Zoran i Suzy ne kriju svoju zaljubljenost, drugima je, čini se, još do zabave. Dragan je tako u povodu dolaska svojih farmerica priredio tulum koji se nekima svidio, a nekima baš i nije.

Naime, Dragan je pozvao prijatelje na večeru nadajući se da će Kristini i djevojkama popraviti raspoloženje, a Dragan je zamolio Olju da se malo bolje predstavi. Nakon nje predstavile su se i Dijana koja je naglasila da ima tri oženjena sina i unučad, a potom i Kristina iako je ona brzo ustala s večere i ostatak večeri provela na mobitelu u sobi. No, to nije omelo Olju i Dijanu da nastave sa zabavom. Olja je izvela pravi plesni performans, dok je Dijana preuzela stvar u svoje ruke i na kraju završila u Draganovu krilu, a pao je i poljubac. On se nije svidio Kristini, ali ni Olji. "Pitanje je na koga je mislio dok se ljubio", komentirala je kratko Olja. 

Foto: RTL

Poljubac je odmah užario i društvene mreže. Na službenoj Facebook stranici showa gledatelji ne prestaju komentirati prisnost između Dragana i Dijane, a bilo je i onih koji su Dijanu kritizirali zbog ovakvog ponašanja jer je majka trojice sinova, ali i baka. 

"Ništa od te ljubavi... Nema tu sreće. Treba pametnije. Također misliti na djecu kojoj je teško bez majke...", napisala je jedna od gledateljica. 

"Nikada se ne bih prijavila na ovakav show niti zbog muškarca, niti zbog novca! Nema šanse. Čak i da je pisano po scenariju (što većinom je...). Mislim da ne treba čovjeku nikakav vid blamaže, a ponajmanje ženama!? Ovo dvoje muških su zbog showa i jasno da nemaju što ovdje izabrati. Jedan je ovaj gore. A na drugog mislim za Zorana koji me baš razočarao... Ostale nije za komentirati. Žene koma (alkohol, oblačenje u 50-tima itd. itd...) Odoh ja kuhati kao prava žena", nadovezala se druga. "I ovo je primjer majke, bake? Baš!" zaključila je zgroženo treća. 

Foto: Facebook/TS Auris
Foto: Facebook/TS Auris

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša

Komentara 1

Avatar Equilibrium
Equilibrium
13:39 28.04.2021.

Ako je baka s 50 godina, nije mrtva! Katolibanke su je napale, a bilo bi bolje da se bave svojim pustim i mrtvim životima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije