Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natassia Malthe

Deveta Weinsteinova žrtva: Upao mi je u hotelsku sobu i silovao me

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
26.10.2017.
u 12:55

Glumica poznata po ulogama u "Elektri" i "Kuća debele mame" na konferenciji za medije ispričala je kako joj je Harvey Weinstein upao u sobu prije devet godina nakon dodjele nagrada BAFTA.

Glumica Natassia Malthe deveta je žrtva hollywoodskog producenta Harveyja Weinsteina koja je izašla u javnost s optužbama da ju je slavni producent silovao. 

Natassia je jučer održala konferenciju za novinare u New Yorku i ispričala je svoju mučnu priču s Weinsteinom. Prije devet godina nakon dodjele nagrada BAFTA Weinstein je uletio u njenu hotelsku sobu. 

- Kucao je na vrata, otvorila sam mu. Izgledao je neuredno i lice mu je bilo čudno i pomislila sam da je sigurno drogiran. Ušao je u sobu i  počeo mi je nabrajati imena glumica koje su ostvarile zavidnu karijeru zahvaljujući tome što su spavale s njim. Molila sam ga da ode, ali nije odustajao, zgrabio me i prisilio na seks iako sam ga molila da ne čini to, nije koristio kondom i nakon seksa je masturbirao - ispričala je na konferenciji glumica koju pamtimo po ulogama u filmovima "Elektra" i "Kuća debele mame". 

 

Nekoliko tjedana poslije primila je poziv od Weinsteina i rekao joj je da dođe na audiciju za film "Devet". Natassia je pristala jer joj je bila velika želja raditi s redateljem Robom Marshom. Poslije audicije opet je primila njegov poziv i ovaj put želio se sastati s njom, a nakon što je Natassia  negodovala obećao je da će na sastanak doći i njegova asistentica i neće biti sami.

-Kada sam došla na dogovoreno mjesto sastanka njegova navodna asistentica, počela ga je oralno zadovoljavati, a Weinstein je htio da im se pridružim u seksu utroje. Odbila sam i nazvao me nezahvalnicom - ispričala je. 

Komentara 3

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
14:53 26.10.2017.

Podrska gospodinu Weinsteinu! Fufice se sada nasle zalit to je bilo i ako je bilo prije nekoliko godina

IV
Ivansi
14:28 27.10.2017.

Morao sam ovo prokomentirati...hahaha dala koke za ulogu i sad se zali...jos covjek koristio kondom

LU
Lujo123
14:02 26.10.2017.

rano se je i setila kak ju je netko siloval prije 9 godina - sad sve dame bez posla tvrde kak ih je taj gospodin siloval - to je sad jaki "in"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije