Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove optužbe

Prisiljavao nas je na oralni seks, htio je to snimati i zvale smo ga ujak Terry

Foto: PA/Pixsell, Instagram
1/5
26.10.2017.
u 08:47

Terry Richardson, fotograf koji je surađivao s Vogueom i drugim poznatim časopisima suočava se s ozbiljnim optužbama o seksualnom zlostavljanju.

S ozbiljnim optužbama suočava se poznati fotograf Terry Richardson koji je radio reklamne kampanje i spotove sa zvijezdama poput Lady Gage i  Beyonce.

Naime, neke od manekenki koje je snimao na društvenim mrežama nazvale su ga seksualnim predatorom i zlostavljačem, a kada su i mediji prenijeli  te optužbe, Terryju su suradnju otkazali Vogue i GQ te još neki časopisi, ali i poznati brendovi popu Bulgarija, Diesela i drugih.

Prva koja je u javnost iznijela svoje neugodno iskustvo s Richardsonom je model Anna del Gaizo.

 

 

– Bila sam u šoku kad je odjednom pred moje lice izvadio svoju muškost. Smijao se i prisilio me da otvorim usta i htio je snimati oralni seks. Htjela sam samo pobjeći – ispričala je.

Manekenka Emma Appleton imala je slično neugodno iskustvo s 56-godišnjim fotografom. Emma je optužila Richardsona da joj je dao nemoralnu  ponudu i rekao joj je da će joj omogućiti snimanje za Vogue ako pristane na seks s njim. 

Izvori bliski fotografu za The Sun kažu da je zbilja pravi seksualni predator te da Harvey Weinstein u usporedbi s njim Bambi i otkrili su da je djevojke koje je prisiljavao na seks tjerao da ga zovu ujak Terry. 

1/17

Komentara 9

ZA
zagabria1
09:17 26.10.2017.

Koliko u zadnje vrijeme ima tih kura*ba koje ulaze u manekenstvo preko međunožja a sada kao pljuju po onima koji su im to omogućili. Gadi mi se taj lažni moral. Svi znamo kakva je to sorta žena, ona koja ne dočekuje muža sa opranim vešom i ručkom. Madona je jedna od rijetkih poštenih koja je sama priznala da se probila preko kreveta

Avatar debela koli
debela koli
09:27 26.10.2017.

Nismo ga prijavile tada zato što nam je to jako koristilo u poslu.

RI
rikavac
09:21 26.10.2017.

A jadnice sve se sad zgrazaju a sve do jedne ga popusile da budu na naslovnicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije