Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
taylor se nije oglasila

Dečko Katy Perry skuplja novac za stražnjicu Taylor Swift

katy perry
Foto: Pixsell
1/4
13.11.2014.
u 22:45

- Sad ju stalno moram izbjegavati i to je jako čudno i grozno, rekla je Taylor u intervjuu, komentiravši svoj singl. Iako se Katy nije osvrnula na prozivke bivše prijateljice, učinio je to njen novi navodno dečko Diplo...

Svađa Taylor Swift i Katy Perry poprima sve veće razmjere. Nakon što je Taylor na novom albumu '1989' objavila singl 'Bad Blood', otkrila je da je pjesmu posvetila jednoj lažnoj prijateljici.

Ubrzo je otkriveno da se radi o njenoj kolegici Katy Perry. Prema riječima mlade Taylor, Katy je čak unajmila ljude kako bi je uništili. - Sad ju stalno moram izbjegavati i to je jako čudno i grozno, rekla je Taylor u intervjuu, komentiravši svoj singl. Iako se Katy nije osvrnula na prozivke bivše prijateljice, učinio je to njen novi navodno dečko Diplo.

On je na svom Twitteru odlučio poniziti Taylor. Stoga je pokrenuo kampanju kojom se traži kupnja stražnjice za Taylor Swift. Cilj kampanje je skupiti 3500 dolara, iako ih je zasad skupio 45. Taylor nije komentirala akciju za njenu stražnjicu.

>>One su najmoćnije žene u glazbenoj industriji

>>Taylor Swift dubokim dekolteom zasjenila sve!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije