Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Davor Radolfi nije dovoljno dobro svladao plesne korake tanga

ples
htv
17.11.2012.
u 22:32

- Kad ti ne ide, ne ide ti.Meni je kompliment što sam za partnericu dobio Anu - rekao je pjevač nakon ispadanja iz showa.

U latino glazbenim zvukovima Davor Radolfi se kao pjevač odlično snalazi ali plesne korake na ove ritmove nije uspio uskladiti jučer u «Plesu sa zvijezdama» i sa partnericom Anom Herceg je napustio je HTV-ov show.

– Kad ti ne ide, ne ide ti. Meni je kompliment što sam za partnericu dobio Anu, nisam je zaslužio kako kažu brojne pjesme – rekao je Radolfi.  Davor Bilman, član žirija Davorov tango je ocijenio dvojkom i slikovito mu je poručio kako mu je nedostajalo oštrine u izvedbi.

– Davore vi ste mi kao nož koji je jedno duže vrijeme proveo u moru kada je riječ o oštrini – kazao je Bilman. 

Komentara 2

CA
canon60
12:18 18.11.2012.

Ljudi koriste svoje slobodno vrijeme da bi sudjelovali u showu-u, trude se plesu kako tko najbolje moze i onda se pojavi ona nakaza od tzv. suca Davora Bielmanna i dade covjeku dvojku - govno jedno. Svaka cast Davore Radolfi i puno uspjeha u svemu. Onoga bi mulca trebalo izbaciti sa sudacke funkcije.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
13:39 18.11.2012.

Gospodin Bilman je korektan sudac i to je pokazao u mnogo prilika. Gospodin Radolfi se trebao potruditi barem da odglumi plesanje tanga, njegova statičnost i nesnalaženje koje je pokazao unatoč vrhunskoj partnerici bili su tragikomični. Osoba koja sigurno ima sluha,a, kada se već prijavila za takvu vrstu zabavnog natjecanja, trebala je uložiti više truda da u te dvije (samo dvije!!!) minute na podiju barem odglumi plesenje tanga. Očito da nije bilo prave volje za treninzima, a to je oblik prevare publike. Iznenadili su Krašovec i partnerica koja očito "grize" od želje za visokim plasmanom a to izvrsni Krašovec dobro kanalizira u efikasnu vježbu. Ovim uspjehom Krašovca emisija postaje zanimljivija. Očekujem obračun u kojem bi realno Schubert zbog od ranije izvježbanije parterice trebao polučiti konačnim uspjehom. Ali tko zna, Krašovec je izveo izvjestan preokret, može biti svašta ako mu parterica nastavi s tolikim interesom vježbati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije