Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Brelima

Darko Rundek, Urban i Grant-Lee Phillips nastupaju na trećem Šakan festivalu

07.03.2018.
u 14:45

Uz najavljene headlinere nastupit će Irena Žilić, RØLØ i Mnogi Drugi.

Kulturno ljeto u Brelima, u jednom od najljepših turističkih odredišta na jugu, prije dvije godine postalo je bogatije za odličan glazbeni festival.

Oko imena festivala nije se dugo razmišljalo i festival je dobio naziv Šakan jer je ti najstariji naziv kamen Brela, zaštitni i prepoznatljiv znak ovog mjesta.  Prvu godinu otvorili su mladi i talentirani kantautori J.R. August, Sara Rener, Igor Duraković i Lovely Quinces, a nastupili su i M.O.R.T. te  glavni izvođač Giant Sand.

Nakon uspješne prve godine u Brela sljedeće godine stižu Elemental, Nipplepeople, Nina Romić, Billie Joan, Elephant and the moon, Preoccupations. Da Brela postaju novo omiljeno odredište na glazbenoj festivalskoj karti Hrvatske potvrđuje i lista izvođača 
za ovu godinu.

Plato ispred hotela Soline u centru Brela 11. i 12. kolovoza bit će pozornica na kojoj će nastupiti Urban & 4, Rundek Cargo Trio i američki kantautor Grant-Lee Phillips. Uz najavljene headlinere nastupit će Irena Žilić, RØLØ i Mnogi Drugi. Karte se mogu kupiti već od 15. travnja 2018. godine u Rockmarku (Zagreb), Dirty Old Shopu (Zagreb), Caffe Baru Basket (Split) i u Tobacco Shopu (Brela). Cijena festivalske karte je 50 kn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije