Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio kako se oporavlja

Danis Tanović objavio novu snimku sina koji je teško stradao prije godinu dana

Zagreb: Danis Tanović,  bosanskohercegovački režiser, scenarist i producent
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
03.04.2023.
u 14:00

Iako je nekoliko dana nakon prometne nesreće bio kritično, Orhan Tanović je krajem veljače prošle godine napokon otpušten s intenzivne njege, a zatim je redovno išao u neurorehabilitacijski centar u Zagrebu u kojem se gotovo u potpunosti oporavio

Bosanskohercegovački redatelj i oskarovac Danis Tanović (54) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelio novosti vezane uz oporavak svog sina Orhana (18) koji je sredinom veljače prošle godine teško ozlijeđen u Sarajevu kada je na njega automobilom naletio Benjamin Spahović, poznat po sudjelovanju u reality showu 'Parovi'. 

Iako je nekoliko dana nakon prometne nesreće bio kritično, Orhan je krajem veljače prošle godine napokon otpušten s intenzivne njege, a zatim je redovno išao u neurorehabilitacijski centar Joško Glavić u Zagrebu. Nakon samo mjesec dana prvi put stao je na noge, a sada je Tanović objavio i novu snimku. 

- Prije godinu Orhan je stigao u Zagreb u ambulantnom vozilu. Izašao je na svojim nogama mjesec kasnije. Hvala timu liječnika iz klinike 'Joško Glavić' - napisao je Tanović u opisu.

Orhan se sredinom travnja prošle godine vratio na nastavu i uspio završiti drugi razred srednje škole. Na pitanje je li uspio oporaviti od traume zbog te nesreće, redatelj je jednom prilikom u intervju za Gloriju izjavio: Ne znam. I danas mi ponekad zasuze oči kada pomislim na sve što se desilo i da je moglo završiti mnogo gore. U Zagrebu je Orhan bio uporan i vježbao je sa stručnjacima i po 12 sati dnevno i ubrzo je opet samostalno hodao, a tijekom oporavka koristio je i kanabisovo ulje i Danis kaže kako su rezultati bili nevjerojatni.
- Teško je reći u kojoj mjeri nešto pomaže, ali činjenica je da se Orhan jako brzo oporavio nakon što sam mu počeo davati ulje. U početku se nije sjećao što se desilo deset minuta ranije; nakon što smo mu počeli davati ulje, sve se počelo vraćati u normalu. Ali, ponavljam, koliko je zaista pomoglo, teško je reći. Orhan ima 17 godina i to je vjerojatno najviše pomoglo da se tako brzo oporavi. - objasnio je tada redatelj koji sa suprugom Maelys de Rudder ima petero djece. 

VIDEO Ivana Paradžiković otkrila kako ju je sin tješio nakon što je osuđena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije