Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 54. godini

Damir Dado Tutić je izgubio bitku s dugom i teškom bolešću

Damir Tutic
30.10.2012.
u 16:52

Čitav je svoj život proveo u glazbi i uz nju, prvo kao pjevač i glazbenik, a nakon toga kao ugledni promotor, organizator koncerata i menadžer. S bratom Zrinkom Tutićem osnovao je i producentsku kuću "Tutico".

Nakon duge i teške bolesti u 54. godini je preminuo jedan od suosnivača i dugogodišnji član Hrvatske glazbene unije Damir Tutić.

Damir Dado Tutić čitav je svoj život proveo u glazbi i uz nju, prvo kao pjevač i glazbenik, a nakon toga kao ugledni promotor, organizator koncerata i menadžer. S bratom Zrinkom Tutićem osnovao je i producentsku kuću "Tutico", u kojoj se među ostalim bavio nakladništvom te koncertnim menadžmentom na području pop, zabavne, rock, dance i filmske glazbe.

Surađivao je s gotovo svim najvećim imenima hrvatske glazbene scene, koja njegovim odlaskom ostaje siromašnija za jednog korektnog, kreativnog i nadasve dobrog čovjeka.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
20:51 30.10.2012.

Znao me dobro nasmijati!

Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
21:49 30.10.2012.

Ako je citav zivot proveo u glazbi zivio je ugodno nije mnogim dano da tako ugodno zive.

NE
NebitanTJ
19:44 30.10.2012.

Nek' počiva u miru, al morat ću ovo ispolitizirati. Relativno je nepoznat glazbenik za šire mase, ali promatrajući kriterij kakvim se ljudima zadnjih dana daju ulice, ovaj svoju sigurno zaslužuje. Žao mi je što pokojnika stavljam u usta, ali gluposti onih koji daju imena ulicama nema kraja. Još jednom, počivaj u miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije