Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah od budućnosti?

Dalibor Matanić boji se da će Leona Paraminski ostarjeti

Leona Paraminski
\'Jurica Galoic/PIXSELL\'
16.01.2011.
u 09:00

Naime, glumica Leona Paraminski zaštitno je lice kratkih filmova redatelja Dalibora Matanića. U “Mezaninu”, trećem nastavku njegova omnibusa, pokazala je negativne strane poslovnog svijeta u Hrvata.

Dalibor Matanić požurio je snimanje svog omnibusa u kojem glavnu ulogu igra Leona Paraminski jer ne želi da mu glavna junakinja ostari do zadnjeg, šestog nastavka. Dosad je snimio tri.

Naime, glumica Leona Paraminski zaštitno je lice kratkih filmova redatelja Dalibora Matanića. U “Mezaninu”, trećem nastavku njegova omnibusa, pokazala je negativne strane poslovnog svijeta u Hrvata.

– Djevojka sam koja živi s mamom i traži posao. Nakon što pronađe adekvatan i prijavi se za njega, susretne se s poslodavcem koji joj postavlja uvjete i na razgovoru je seksualno zlostavlja – objašnjava Leona. Film dalje prati mladu osobu kroza sve dramatične situacije i stanja koja ona prolazi.

– Trauma i strah koji ona proživljava neopisivi su – kaže 31-godišnjakinja. Društveno osjetljiva tema, kao i u prošla dva filma, ideja je redatelja Matanića.

– Nastavljamo govoriti o intimi mladih djevojka. U ovom filmu tema je mobbing koji se proteže cijelim poslovnim svijetom – kazao je Dalibor Matanić. Film “Mezanin” od proljeća bi trebao krenuti pred domaću i inozemnu publiku na našim i mnogim stranim festivalima.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar 170619890000
170619890000
09:16 16.01.2011.

... eeee dalibore crni dalibore ... jedna od najgorih kletvi što se nekome mladom može uputiti je ona \" Dao Bog da ne ostariš\" ... strava ...

OB
-obrisani-
09:26 16.01.2011.

@170619890000 Jesi ti smijesan.

KA
kacavida
15:13 16.01.2011.

Taj je Matanić čista estrada, miljama od svake prave umjetnosti. Samo se slika i brine da ga bude po novinama ko da je neka pevaljka. A njegovi filmovi ! Ajme! Sve samo oponašanje nečega što prije toga zabljesne u evropskom ili svjetskom filmu. Čemer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije