Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Courtney Love prekinula vezu s kumčetom Camille od Cornwalla

usne
Reuters
29.06.2011.
u 15:51

Udovica Kurta Cobaina prekinula je vezu s Henryjem Allsoppom. Iselila se iz njegova doma u Londonu, u kojem su zajedno živjeli gotovo godinu dana.

Američka pjevačica i udovica Kurta Cobaina Courtney Love (46) prekinula je vezu s Henryjem Allsoppom nakon gotovo godinu dana zajedničkog života.
Inače problematična pjevačica uselila se u Allsoppov dom u Londonu samo mjesec dana nakon što su se upoznali. Allsopp, inače kumče supruge princa Charlesa Camille od Cornwalla, naišao je na negodovanje obitelji zbog veze s pjevačicom.

– Svi su bili šokirani nakon što se Courtney uselila u Henryjev dom. On je ipak iz pristojne obitelji, a ona nema granica. Stalno je govorila da će se nazivati Lady Love – izjavio je izvor blizak obitelji Allsopp.

Iza Courtney će očito ostati nesretan lipanj. Osim što je prekinula vezu, prošli je tjedan u njezinu stanu u New Yorku buknuo požar. Nespretna je pjevačica svijećom zapalila zavjesu te se opekla. Kada su vatrogasci stigli, požar se već bio smirio, a Courtney je izjavila: 

– Prava sitnica, dobro sam. Ovo je poput opekline od sunca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije