Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monica Lewinsky

Clintonova bivša ljubavnica otkrila je savjet koji je dobila prije ulaska u Bijelu kuću

Foto: PIXSELL
1/6
18.07.2019.
u 22:22

Dugi niz godina nakon skandala Monica Lewinsky je šutjela iako ju je javnost stavila na stup srama.

Monicu Lewinsky svijet je upoznao nakon seks skandala s tadašnjim predsjednikom SAD-a, Billom Clintonom.

Lewinsky je 1995. završila studij psihologije na sveučilištu Louis i Clark, a od 1995. do 1996. stažirala je u Bijeloj kući i Pentagonu, gdje je i upoznala Billa Clintona. Tada je imala samo dvadesetak godina i nije mogla ni sanjati da će joj kratkotrajna afera i oralni seks od života napraviti pakao.

Danas, čini se, Monica dobro podnosi komentare na skandal. Na objavu od psihologa Adama Granta, koji je upitao svoje Twitter sljedbenike da mu kažu najgori savjet koji su ikada dobili u svojoj karijeri, Lewinsky je odgovorila kratko i jasno.

- Stažiranje u Bijeloj kući će ti izgledati odlično u životopisu - napisala je Lewinski i izazvala brojne reakcije, kako negativne tako i pozitivne, na napisani komentar.

Monica je godinama trpjela razne uvrede i poniženja, a u nekoliko je navrata pokušala oduzeti si život. Dugi niz godina je šutjela iako ju je javnost stavila na stup srama. U jednom je intervjuu prije nekoliko godina prvi put progovorila o skandalu koji je tresao SAD, ali i cijeli svijet.

– Duboko žalim zbog onoga što se dogodilo između mene i predsjednika Clintona – priznala je nakon više godina šutnje.

Komentara 5

ZA
zagabria1
09:12 19.07.2019.

Prvo je pušila da se dodvori predsjedniku sad se kao kaje. Izgleda nije joj se isplatilo. I laže da nije htjela, pa ona je i rastrubila aferu. Tipična fufa kakvih se treba čuvati

VJ
vjaceslav
07:41 19.07.2019.

jadnica, a bila je dovoljno pametna da kao dokaz sačuva svoju haljinu s billyjevom spermom

Avatar patkovic
patkovic
23:01 18.07.2019.

sigurno je dobila bonus na plaći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije