Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj kolega

Članovi Parnog Valjka još se jednom oprostili od Akija, video ganuo tisuće obožavatelja: 'Zbogom prijatelju'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
25.01.2022.
u 17:19

- Odlaze najbolji.. Sa tvojim odlaskom definitivno je i kraj jedne divne ere. Ere dobre muzike, koncerata na kojima se pjevalo, plakalo, igralo, gdje je zrak treperio od naboja emocija. Koncerti na kojima smo nosili samo srce - poručila je jedna od Akijevih obožavateljica.

Protekle subote mnoge je šokirala vijest o preranom odlasku Akija Rahimovskog. Pjevač Parnog Valjka preminuo je iznenada u 67. godini života tijekom šetnje sa svojoj partnericom Barbarom i 2,5-godišnjom kćeri. Od Akija se već danima na društvenim mrežama opraštaju obožavatelji, ali i brojni kolege. 

Od svog prerano preminulog kolege još su se jednom oprostili i članovi Parnog Valjka na svojoj službenoj Facebook stranici.

-Zbogom prijatelju. Ostavio si nam ogromnu prazninu i veličanstvena sjećanja - stoji u opisu videa u kojoj se izmjenjuju Akijeve fotografije koje je snimio Saša Huzjak tijekom koncerta. Sve je upotpunjeno pjesmom 'Jesen u meni', a prizori su dirnuli tisuće Akijevih obožavatelja. 

- Odlaze najbolji.. Sa tvojim odlaskom definitivno je i kraj jedne divne ere. Ere dobre muzike, koncerata na kojima se pjevalo, plakalo, igralo, gdje je zrak treperio od naboja emocija. Koncerti na kojima smo nosili samo srce. Jako sam tužna...mirno spavaj maestro, hvala Ti za sve - poručila je u komentarima jedna od Akijevih obožavateljica. "Tamo gore negdje, znam da nećeš biti miran, već ćeš svojom luđačkom energijom nastaviti uveseljavati. Laka ti crna zemlja, Aki", poručila je druga.  "Počivaj u miru i pozdravi Tošeta, on danas slavi rođendan, pjevajte zajedno anđelima anđeoskim glasovima", glasi jedan od komentara. 

Podsjetimo, posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog održat će se u četvrtak, 27. siječnja u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu obitelji i prijatelja.  S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, iz menadžmenta benda Parni Valjak mole sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. siječnja kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog glazbenika. Službena komemoracija održat će se u petak, 28. siječnja u 11 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja.

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
VIDEO Mirjana Bohanec-Vidović nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine 

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
17:28 25.01.2022.

Kaj rec...Ulicne tuce, Neda, Vrijeme je na nasoj strani, Uhvati ritam i mogu tak do sutra....uz Prljavce najzagrebackiji bend, i dok smo mi koji smo uz njih odrastali zivi i ostat ce to

ME
Melanija
18:25 25.01.2022.

Odrasla uz njegove pjesme,jedan od simbola ljepšeg i bezbrižnijeg vremena kojeg se sada sa sjetom sjećam ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije