Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 6 godina

Chrisu Brownu uskoro istječe kazna zbog napada na Rihannu

Chris Brown
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/3
22.12.2014.
u 15:15

Zbog premlaćivanja pjevačice glazbenik je pod uvjetnom kaznom do kraja siječnja 2015. godine

Skoro šest godina nakon što je brutalno pretukao svoju bivšu djevojku Rihannu, Chris Brown bit će oslobođen krivnje. Naime, još svega nekoliko tjedana dijeli ga od potpunog isteka kazne koju je dobio nakon nemilog događaja.

Prema pisanju TMZ-a, hip-hop pjevač proteklih šest tjedana posvetio se društveno korisnom radu i odradio svojih 1000 sati koliko mu je određeno nakon što je prekršio uvjetnu kaznu koju je dobio nakon napada na Rihannu.

Zbog premlaćivanja Brown je prvotno osuđen na 180 dana društveno korisnog rada i pet godina uvjetno, no s obzirom na to da kušnju nije izdržao, dobio je još dodatnih 1000 sati društveno korisnog rada koje je sada priveo kraju.

Proteklih šest tjedana glazbenik je radio šest sati dnevno, pet dana u tjednu i tako prije roka odslužio svoju dobivenu kaznu.

Ako još malo izdrži bez ekscesa uskoro će potpuno biti oslobođen krivnje od napada s obzirom na to da petogodišnja uvjetna kazna zbog napada na Rihannu završava 23.siječnja 2015. godine. Brownu je preostalo još svega nekoliko tjedana da se  pridržava uputa  koje je dobio od suda. 

>>Chris Brown pretukao muškarca uz pomoć tjelesnog čuvara

>>Rihanna i Chris Brown prekinuli sve međusobne kontakte

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije