Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJEPOTA NIJE PROLAZNA

One su zadovoljne svojim tijelom i ne srame se to pokazati

Brooke Shields
Foto: Instagram
1/3
06.07.2017.
u 08:45

I naše zvijezde u najboljim godinama, baš poput njihovih inozemnih kolegica, uživaju pokazujući svoje tijelo u vrhunskoj formi

Pjevačica Celine Dion posljednja je u nizu slavnih dama koja je javnosti odlučila pokazati svu raskoš svojega golog tijela. Naime, za prestižni Vogue fotografu je pozirala naga, a zanimljivo je da se na provokativne fotografije odvažila prvi put u svojoj karijeri, i to u 50. godini. Motiv joj sigurno nije bio novac, jer se njezino bogatstvo procjenjuje na 500 milijuna funti, no što je to onda što mnoge slavne, ali i manje slavne dame motivira da se u zreloj dobi i s puno više hrabrosti nego u mlađim danima odvaže na – potpuno razotkrivanje?

Naime, nedavno je i Brooke Shields, 37 godina nakon što je snimila prvu reklamu za traperice Calvin Klein, pozirala u donjem rublju istoga modnog brenda te u svojoj 52. godini pokazala svu raskoš svojeg tijela. I brojne domaće zvijezde rado se na društvenim mrežama hvale svojim oblinama. Glumica Nela Kocsis na Instagramu je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u seksi korzetu i na vrtoglavim potpeticama, nakon čega su uslijedili samo pozitivni komentari. Javnost svojim tijelom voli “provocirati” i pjevačica Maja Šuput, a tu su i zgodne glumice Ecija Ojdanić i Mila Elegović.

Nezadovoljstvo sobom kočnica je koja nam često ne dopušta da dišemo punim plućima i uzmemo najbolje od života. Dok su mlađe, žene su opterećene kojekakvim kompleksima, vrlo često neutemeljenim, a onda se – smatraju stručnjaci – dogodi zrelost zahvaljujući kojoj počinjemo više cijeniti sva svoja postignuća, pa i ona u fizičkom smislu. I, što je također važno, više se ne sramimo to pokazati. Biti životno zreo, objašnjavaju psiholozi, znači znati uživati u životu, posvećujući se onome što nas ispunjava smislom. Ako to, među ostalim, uključuje brigu o svojem tijelu, nema ništa loše u tome da se i taj “uloženi trud” pokaže oku javnosti. Baš kao što to čine ove dame.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije