Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat modnih mogula

Cavalli o Armanijevu hotelu: Izgleda kao psihijatrijska bolnica!

armani/cavalli  (1)
Foto: pixsell
1/4
01.03.2012.
u 08:46

Jedan od najvećih hedonista u svijetu mode dizajner Roberto Cavalli osvrnuo se na hotel koji je u Milanu otvorio njegov kolega Giorgio Armani. Ne sviđa mu se minimalističko uređenje.

Dva talijanska modna mogula od jučer su, čini se, u otvorenom ratu. Talijanski modni dizajner Roberto Cavalli, poznat kao veliki bonvivan, osvrnuo se na izgled novog hotela Giorgia Armanija u Milanu uređenog u minimalističkom stilu. Asket poput Armanija na minimalizmu je izgradio svoj modni brand, za razliku od Cavallija koji u ničemu nije suzdržan, ponajmanje u svojim modnim kreacijama koje su pune boja, lepršave, izazovne i raskošne.

–  Između mene i Armanija uvijek je postojao ponor. Pa jeste li vidjeli tu građevinu, izgleda kao psihijatrijska bolnica – rekao je Cavalli novinaru talijanskih novina La Repubblica.

Shvativši da je bio malo preoštar, pokušao je ublažiti svoju izjavu pa je dodao:
– Ipak, ja volim Armanija.

Interijer hotela nije se svidio ni jednom od posjetitelja koji je u njemu prenoćio.

– Nimalo udobno mjesto. Izgleda kao čekaonica na aerodromu u Singapuru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije