Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorio dušu

Brat najpoznatije Britanke progovorio o dugogodišnjoj bolesti: 'Pritisak je bio neizdrživ'

Foto: Bestimage /PIXSELL
1/3
26.06.2019.
u 07:57

Pod povećalom javnosti našao se s nepune 23 godine, a novostečena slava bila je loša za njegovo zdravlje

“Pomislio sam ‘zašto bih ja trebao biti depresivan?’. Imao sam sve što sam poželio. Nije da sam htio nešto više, ali uvijek je bilo nešto čega nema. Što sam više ignorirao depresiju, više me preuzimala”, opisao je svoju bolest brat Kate i Pippe Middleton. James Middleton, javnosti poznatiji kao brat jedne od najpopularnijih osoba u Velikoj Britaniji, ali i svijetu, Kate Middleton, otvoreno je progovorio o borbi koju je godinama vodio potpuno sam.

Pod povećalom javnosti našao se 2003. godine kada je svijet doznao za ljubavnu vezu između Kate i princa Williama. James je tada imao samo 23 godine, a za magazin Tatler priznao je da se nije bio spreman nositi s onim što se njegovoj obitelji dogodilo nakon što je postalo jasno da će njegova starija sestra postati vojvotkinja od Cambridgea.

Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL

Otkrio je da je nagla popularnost njegove sestre stavila velik pritisak na njegov uspjeh te je zbog toga i svaki njegov mogući pad bio pod povećalom. Danas 32-godišnji James, najmlađi u obitelji Middleton, uvijek bira riječi kada je u pitanju njegova obitelj jer, kako kaže, oni vode potpuno odvojene živote. U djetinjstvu mu je dijagnosticirana disleksija te ADD, a sam je odlučio otvoreno progovoriti o svojoj borbi s depresijom i tjeskobom. Iako su njegovi najbliži osjetili da se nešto događa s njim, on ih je odlučio isključiti iz svojeg života te je prestao razgovarati sa svima.

“Ja vodim odvojen život od njih. Ako postoji interes za mene, odlično. Ako postoji interes za mene zbog njih, to je drukčije”, objasnio je svoj odnos prema kraljevskoj obitelji. Danas priznaje da je zahvalan jer se osjeća bolje i sretnije nego ikada, a na putu do ozdravljenja ističe da su mu pomogli njegovi psi. Trenutačno vodi tvrtku Boomf koja proizvodi personalizirane sljezove kolačiće. Prije toga pokrenuo je posao koji je propao 2015. godine, a govorilo se i da je obitelj uvukao u ozbiljne dugove. Unatoč brojnim padovima, uspio se izvući i poručio je da se neuspjeha ne boji jer ideja će uvijek imati. “Neke će uspjeti, neke ne, ali to sam ja i to je ono što radim”, rekao je James.

Pogledajte i koje su poznate osobe prešle na Islam.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MH
marija.h.kujundzic
09:27 26.06.2019.

Ako je 2003.g. imao 23 godine kako danas može imati 32???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije