Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kažu da je crna ovca obitelji

Brat legendarnog nogometaša pokazao 33 godine mlađu zaručnicu, pa se našao na udaru kritika

Foto: Instagram
1/3
26.02.2021.
u 08:26

Wayne je ispod fotke na kojoj pozira sa zaručnicom napisao 'Rekla je da', dok je njoj na ruci blistao zaručnički prsten. Kasnije je, pišu britanski mediji, ipak prijateljima kazao da je sve bila samo šala, nakon što su ga fanovi kritizirali.

Wayne Lineker, brat bivšeg engleskog nogometaša Garyja Linekera ponovno se našao na udaru kritika kada je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s novom zaručnicom Chloe Shore. Naime, 58- godišnjak i 25-godišnja reality zvijezda upoznali su se u showu Celebs Go Dating. 

Wayne je ispod fotke na kojoj pozira sa zaručnicom napisao 'Rekla je da', dok je njoj na ruci blistao zaručnički prsten. Kasnije je, pišu britanski mediji, ipak prijateljima kazao da je sve bila samo šala, nakon što su ga fanovi kritizirali. 

"Imaš skoro 60 godina, a izmišljaš da si zaručen kako bi dobio lajkove", "Ponašaj se u skladu s godinama, mogao bi joj biti djed" samo su neki od komentara koji su se nizali. 

Wayne se i ranije našao  na udaru kritika, kada je rekao da ne misli izlaziti s djevojkama starijim od 33 godine, ali i nakon što je objavio video na kojem je pokazao kako bira djevojke za spoj.  "Vrijeme je za odabrati lutku iz snova koju izvodim na spoj" kazao je na početku videa.  Wayne nakon toga prvo pere ruke antibakterijskim sredstvom, pa prilazi djevojkama i onda one koje ne želi izvesti na spoj gura u bazen. 

Jedina koja je ostala stajati bila je bivša natjecateljica showa 'Love Island' Katie Simon. Video je pokrenuo lavinu negativnih reakcija, ponajviše na Twitteru, a jedna od najvećih kritičara bila je profesionalna boksačica Stacey Copeland.  Napisala je kako joj je drago da i inače govori o ravnopravnosti spolova, te da misli da svi mogu bolje od ovoga. 
Nakon videa javila se i Katie, pobjednica 'izbora'. "Svi se trebate opustiti. Wayne je moj poslovni partner i samo snimamo spačke. Sve smo neovisne i lijepe žene. Polovica cura je zauzeta. Wayne se zafrkava", kazala je. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

VI
Vito
08:47 26.02.2021.

Jeno mi nije jasno - imaju li objavljivači ovakvih "novinarskih uradaka" ikakav svoj život??? Ili su jednostavno nesposobni sami doći do jedne takve mlade osobe, ili stare, svejedno pa moraju objavljivati njihove živote kao nešto jako bitno u životu hrvatskog stanovništva. Brat nogometaša i kći nepoznate majke zafrkavaju se vukući za nos takve niškoristi, a onda to kopiraju hrvatski niškorisni kako bi skrenuli pozornost sa stvarno problematičnih događaja i pojava u osiromašenoj Hrvatskoj kojom vlada dva puta pred sudom osuđena organizacija pljačkaša Hrvatske. Toliko se trude zatupljivati čitateljstvo da to već ulazi u sferu degutantnosti.

BE
berija
16:12 26.02.2021.

Dražene, kako to misliš "polucajkama"? Čistokrvne cajke. Jad i bijeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije