Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Brak kraljevskog para je u krizi i idu na bračno savjetovanje

Kate Middleton princ William
Foto: Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL
1/7
16.05.2017.
u 13:19

Kate Middleton navodno je jako ljutita na princa Williama koji je u ožujku bio na skijanju s prijateljima i tada je snimljen u društvu jedne manekenke

Princ William u ožujku je s prijateljima proveo vikend na skijanju i tada su ga snimili kako se druži s jednom manekenkom. Fotografije su ubrzo obišle svijet i naravno naljutile kraljevsku obitelj, a to je, piše Radar Online, uzdrmalo i njegov brak s Kate Middleton.

Prema njihovu pisanju, zbog svoga veselog vikenda William je pao u nemilost supruge i mora ići na bračno savjetovanje jer Kate misli da je ovo velika opasnost za njihov brak.

Izvor blizak paru tvrdi da su njihovi zajednički intervjui i nastupi u javnosti namješteni i da par glumi sreću, a Kate se zapravo bori da mu oprosti. 

Komentara 8

DU
Deleted user
14:16 16.05.2017.

Što je novoga u svijetu gmazova?

SA
sargu123
13:33 16.05.2017.

Bježi curo koliko te noge nose! Što dalje to bolje. Sjeti se pokojne Dijane.

NA
narod1
13:43 16.05.2017.

Nek si Will nađe neku svoju Camillu i sve ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije