Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki problemi

Bolesna voditeljica rijetko izlazi iz kolica, a banka joj ne dopušta da dođe do svojeg novca: Nije pri zdravom razumu

Foto: Profimedia
1/9
15.02.2022.
u 09:29

Banka je sudu dostavila dokumente u kojima navodi kako imaju razloga vjerovati da je Williams žrtva financijske eksploatacije. Dodali su i da je do toga došlo zbog izjava njene bivše financijske savjetnice, ali i poznanika voditeljice koji su iskazali zabrinutost.

Slavna voditeljica Wendy Williams (57) početkom mjeseca poslala je pismo sudu u kojem je navela da joj njena banka Wells Fargo ne želi omogućiti pristup računima, ni online, a ne može vidjeti ni svoje izvatke dva tjedna. 

To se navodno dogodilo jer je njezina bivša financijska savjetnica navela kako nije pri zdravom razumu. 
Dokumenti navode kako Wells Fargo drži nekoliko milijuna dolara voditeljičina novca. Banka je sudu dostavila dokumente u kojima navodi kako imaju razloga vjerovati da je Williams žrtva financijske eksploatacije. Dodali su i da je do toga došlo zbog izjava njene bivše financijske savjetnice, ali i poznanika voditeljice koji su iskazali zabrinutost. 

Podsjetimo, još uvijek se bori sa zdravstvenim problemima, a čini se da se stanje ne popravlja, sve je lošije.  Naime, glazbenik Antoine Edwards u emisiji The Ricky Smiley Morning Show kazao je kako je voditeljica potpuno izgubila cirkulaciju u nogama i stopalima zbog čega je trenutačno u kolicima. 

Antoine je isto tako kazao kako je Wendy u ranim stadijima demencije te da je čelnici kompanije Lionsgate drže pod ključem kako bi spriječili da uđe u novu depresivnu epizodu i ponovno počne piti alkohol. 

Inače, njezini zdravstveni problemi sve su kompliciraniji jer se trenutačno bori s posljedicama zaraze koronavirusom, ali i limfedemom i Gravesovom bolesti koju su joj dijagnosticirali ranije. Krajem rujna 2021. na službenoj stranici njena talk showa "The Wendy Williams Show" objavljeno je kako se voditeljica zarazila koronavirusom te da zbog zdravstvenih problema mora ostati u bolnici, a zbog čega su naposljetku bili prisiljeni odgoditi premijeru nove, 13. sezone. 

Nova sezona trebala je početi 20. rujna 2021., no tada je bila odgođena za 4. listopada. Potom su je ponovno odgodili tjedan dana pa je trebala početi 11. listopada, a u utorak 12. listopada na stranici su objavili kako se premijera očekuje 18. listopada. Kako su objavili producenti showa, voditeljica se više ne bori s koronom te je više puta bila negativna, no i dalje je pod budnim okom liječnika zbog trenutačnih zdravstvenih problema. "Wendy je i dalje pod nadzorom liječnika i dnevno se sastaje sa svojim timom liječnika. Proživljava ozbiljne komplikacije koje su nastale kao posljedica Gravesove bolesti i problema sa štitnjačom. Utvrđeno je da joj ipak treba više vremena da se vrati svojim voditeljskim dužnostima", piše u najnovijoj objavi.

"Wendy je cijenjena članica Debmar-Mercury obitelji već 12 godina i želimo da joj zdravlje bude prioritet. Čim bude spremna, vratit će se u svoju legendarnu ljubičastu stolicu. Veoma cijenimo poštovanje njezine privatnosti, kao i sve dobre želje za ozdravljenje od njezinih fanova, televizijskih partnera i oglašivača", dodali su producenti.  Fanovi su u komentarima nastavili izražavati žaljenje zbog ponovne odgode, no svi se slažu da joj je zdravlje prioritet te da treba uzeti vremena koliko joj treba da bi se vratila u najboljoj mogućoj formi. 

Nakon što se prije dvije godine godine pisalo kako joj je bolest limfedema toliko uznapredovala da su joj otečena stopala pozelenjela od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, posljednje vrijeme piše se kako je zvijezda u zbilja lošem stanju, a da se ponovno bori i s alkoholizmom. 

"Wendy je pila svaki dan pred odlazak u bolnicu, čak i dok je snimala show", kazao je izvor i dodao da je osoblje znalo osjetiti alkohol u njenoj blizini. "Svi to vide, ali nitko ne želi ništa reći jer se boje za svoj posao. Ona je uvijek pijana, a bila je trijezna jedino dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičar i to teški. Ne treba joj show, treba joj pomoć", dodao je izvor.  Podsjetimo, prošle godine voditeljica je, između ostalog, priznala i da je bila na odvikavanju od alkohola.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

Ključne riječi

Komentara 6

BA
Barlimann
14:51 15.02.2022.

Što to ima banka da odlučuje ko koga "eskploatira"??. Njezin novac, njezin problem.

Avatar Definity
Definity
14:57 15.02.2022.

Da ne ispadne da se odnosi samo na Srbiju i Srbe.. Who the fuck is this?! I što nas briga.

ZA
zagi101
20:21 15.02.2022.

nikad čuo za dotičnu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije