Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmaraju na Pelješcu

Bojana Gregorić Vejzović pozirala s majkom (79), obožavatelj joj poručio: 'Mama te zasjenila'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/5
16.08.2020.
u 17:30

Glumica Bojana Gregorić Vejzović s obožavateljima je podijelila fotografiju na kojoj pozira s majkom,

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na društvenim je mrežama podijelila fotografiju na kojoj pozira s majkom, čuvenom glumicom Božidarkom Frajt (79). Majka i kći trenutno odmaraju na Pelješcu, a koliko cijene zajedničke trenutke Bojana je obožavateljima otkrila i opisom uz fotografiju. - Jedna od onih večeri kada se sredite za šetnju, ali ostanete brbljati na stepenicama jer tamo je najbolje društvo. Mama - napisala je Bojana i izazvala lavinu komentara. 

"Kakva divna slika, predivne ste", pisali su joj u ispod fotografije, a mnogima je za oko zapeo komentar jednog obožavatelja.

" Predivna i veličanstvena gospođa Frajt.Oprostite Bojana, ali mama vas je na ovoj fotki zasjenila", poručio joj je jedan stariji pratitelj. Fotografija je u manje od 24 sata prikupila više od 5000 lajkova.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Bojana se nedavno pohvalila i uspjehom sina Raula koji je završio osnovnu školu s odličnim uspjehom i prosjekom 5.0. - Moj sin završio je 8.razred! Svjedodžbu 5,0 jučer predvečer svečano je primio u svojoj sada već bivšoj školi! Čestitam ljubavi moja,jako sam ponosna na tebe! Čestitam svim osmašima, ali i roditeljima te pogotovo našim dragim profesorima!! Bila je ovo vrlo neuobičajena i teška školska godina. Počinje novo razdoblje,novi izazovi! Osobno vrlo emotivno doživljavam te prekretnice. Obećala sam sinu jučer da ga neću sramotiti i plakati, ali plakala sam pa se i ovo sada čini previše. No...djevojke i mladići, znajte da je pred vama bezbroj sjajnih mogućnosti! Nema toga što ne možete postići, samo je ponekad potrebno više “zagrijati stolicu”! Sretno svima koliko god vas ima! Bez patetike i pretjerivanja vi ste naša karta za put u bolju budućnost!!! - napisala je tada glumica koja sa suprugom Enisom ima i 10-godišnju kćer Zoe.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Glumica je nedavno u intervjuu za magazin Gloria kazala kako je tajna uspjeha njenog braka možda upravo u tome jer su oboje vezani poslom. - Kad bih znala tu formulu, mislim da bih je mogla prodati za dobre pare. Kao djevojka zazirala sam od pomisli da budem s čovjekom iz branše, no onda sam se ludo zaljubila baš u Enesa. Mnogo vremena provodimo zajedno i razumijemo problematiku čudnog radnog vremena. Gluma i općenito umjetnički poslovi su nešto što ne možete ostaviti u uredu, odnosno kazalištu, i ne razmišljati o tome kod kuće. Ta vrsta podupiranja je neizmjerno važna. Ljubav počinje u strasti i zanesenosti, no prijateljstvo, kompromis i podrška čine je čvrstom - rekla je Bojana.

Komentara 23

VE
Vepartapir
21:13 16.08.2020.

Jos jedna nevjerojatno bitna informacija za cjelokupno pucanstvo, a pogotovo za omladinu

UR
ured11
19:36 16.08.2020.

odmaraju SE!!!

ZE
Zeneka
00:06 17.08.2020.

partizansko ture!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije