Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji oduševljeni

Naša glumica (57) pozirala u kupaćem i objavila fotku s greškom: 'Nisam znala izbrisati'

Foto: Instagram
1/7
16.08.2020.
u 16:03

Anja odmara sa suprugom Draganom Despotom u njihovoj ljetnoj oazi, a obožavatelje na društvenim mrežama nerijetko časti atraktivnim fotografijama

Glumica Anja Šovagović Despot trenutno uživa na odmoru u Supetru na Braču. Anja odmara sa suprugom Draganom Despotom u njihovoj ljetnoj oazi, a obožavatelje na društvenim mrežama nerijetko časti atraktivnim fotografijama. Na jednoj od posljednjih Anja je pozirala u crnom kupaćem kostimu i oduševila svoje pratitelje iako je objavila fotografiju s greškom.

1/8

- Ne znam izbrisati ovaj krug ničim izazvan, a sviđa mi se fotka - napisala je glumica u opisu  fotografije koja se svidjela njezinim pratiteljima.

- Da nisi spomenula krug ne bi ga ni vidio. Tko vidi krug? - napisao joj je jedan od pratitelja s kojim su se složili mnogi.

Foto: Instagram screenshot

"Dobra i fotka s krugom", "Ženo, odlično izgledaš", pisali su joj u komentarima.

Podsjetimo, supružnici Despot u ožujku su zbog potresa ostali bez doma koji se nalazi u samom centru Zagreba. – Adio, dome jedini, doći ćemo sigurno opet, ne plačemo, samo smo malo pukli... i volimo najviše na svijetu – napisala je glumica tada uz video koji je objavila na Instagramu te se zahvalila Jerku i Đanki Rošin što su im pomogli i pružili ruku u nimalo ugodnoj situaciji te im osigurali krov nad glavom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 6

KO
kodamesepita
17:00 16.08.2020.

jeli to ona glumica kojoj bi Država trebala renovirati stan u ZG nakon potresa? pa prodaj " ljetnu oazu " i renoviraj...

AD
adminka
17:11 16.08.2020.

nema više niko da nas iznenadi svojim poštenjem i dobrotom

BO
bolnaistina
17:51 16.08.2020.

Jel to ona koja 20 godina ne kreči stan, pa traži novi od grada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije