Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosta mu je

Prekipjelo mu je! Sandi se obrušio na Stožer: 'Dugo sam se suzdržavao od ovoga...'

Foto: Instagram
1/8
16.08.2020.
u 14:48

Nakon što je na snagu stupila odluka stožera da klubovi i kafići ne rade nakon ponoći, pjevač Sandi Cenov odlučio je dati svoje mišljenje o cijeloj situaciji.

Pjevač Sandi Cenov je u dužoj objavi na Facebooku odlučio reagirati na posljednje mjere koje je donio Stožer u svrhu suzbijanja pandemije COVID-19 koja u posljednje vrijeme u Hrvatskoj svakodnevno bilježi troznamenkasti broj oboljelih, a uslijed čega je donešena mjera da kafići i klubovi rade tek do ponoći.

Sandijevu izjavu prenosimo u cijelosti.

"Dugo se suzdržavam napisati svoje mišljenje o cijeloj ovoj situaciji oko pandemije, koja nam je svima uvelike promijenila živote. Na gore, naravno. Ali jučer sam pročitao izjavu neke uvažene osobe iz tog stožera, kojem (nažalost) više ne vjerujem baš ništa. A tako sam im vjerovao u ono strašno doba ranog proljeća. Čak sam im i pljeskao s prozora, kao i većina nas naivnih, koji želimo da nas netko stručan i autoritativan vodi kroz ovu nezapamćenu dramu. A izjava govori o tome kako mladi imaju stav da se korona događa nekom drugom i da se uopće ne boje toga. E tu sam puk'o k'o kokica. Dragi naš stožeru: mladi se, za razliku od vas, ne boje života i svih opasnosti, koje život nosi, upravo zato jer su mladi i zato što imaju veću volju za životom od vas, koji očito niste živjeli život punim plućima ni kad ste bili mladi, jer u tom slučaju ne bi izjavljivali ovakve gluposti. Da se mladi ne zabavljaju, da u ponoć idu doma, da slušaju vas i da se odreknu druženja, smijanja, grljenja, ljubljenja, pjevanja...", kazao je pa nastavio.

1/8

"Nisam baš u cvijetu mladosti, ali još uvijek u tome više uživam od baljezganja o politici i u pametovanju staraca o tome kako bi se mladi trebali ponašati. A da se mladi ljudi boje svih opasnosti, koje vrebaju na život, onda bi duhom bili starci, a ne mladi i puni života. Jer i prije korone je bilo stvari od kojih se umire, zar ne!? Pa taj rizik smo oduvijek prihvaćali, jbg. I taj nas nesretni rat, u koji su mladi išli bez tog staračkog straha od smrti, jer onda nitko nije palamudio o riziku. I u tom groznom ratu se i pjevalo i tulumarilo i veselilo i poslije ponoći i bez ikakvih tupavih ograničenja. Ako je stožeru cilj ubiti veselje, ubiti volju za životom, uništiti mnoge poduzetnike, od čijeg poreza dobivaju svoju državničku plaću - bravo, uspjeli ste. I posljedice toga će još dugo biti tu i kad suzbijemo pandemiju. A vi ćete živjeti svoj dosadni političarski život u svojoj mirovini od države, u kojoj ste uspjeli sve nas prizemljiti na svoj dosadni nivo svim tim medijskim terorom, koji nam servirate iz dana u dan", ističe Cenov.

"Veselimo se, pjevajmo, ljubimo i grlimo! Jer nama je život svaki dan, a ne kao nekima samo noć političke pobjede na izborima...", zaključio je za kraj.

Ključne riječi

Komentara 57

DE
DeepState
16:41 16.08.2020.

Nisam znao da je "Sandi" diplomirao medicinu i specijalizirao epidemiologiju . Svi ste mangupi na internetu dok vam nedajBože ne oboli netko od atarijih članova obitelji Onda će biti drvlje i kamenje po "mladima" i disko klubovima. Pandemija nije situacijaa za izdvajanje bilo koje društvene skupine, pa tako ni "mladih" , niti za facebook proljeve o tome kako su "političari imali dosadan život pa se sad oavećuju mladima" - mjere poštuju svi ili ih ne poštuje nitko, a Sandiju ako jw do publiciteta neka napiše dobru pjesmu

HR
hrvoje56
15:57 16.08.2020.

Taj Sandi nije baš nešto poznat po svojoj inteligenciji i životnom uspjehu pa mu je u skladu s tim i to što je napisao.

HA
harpot
15:43 16.08.2020.

E moj pjevaču, možda bi ti bilo pametnije da si ovaj svoj stav zadržao za sebe. Ovako si pokazao da te nije briga za živote ugroženih skupina ljudi, a takvih je jako puno, možda ih ima u tvojoj užoj obitelji. Valjda vidiš da čitav normalan svijet manje više radi isto to što i mi radimo u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije