Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na premijeri filma Toma

Bojana Gregorić Vejzović (49) privlačila poglede u izazovnom outfitu: 'Tip-top od glave do pete'

vecer
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
20.10.2021.
u 14:40

- Ovo su jedine dvije fotografije koje imam sa sinoćnje premijere filma “Toma”. Dalo bi se zaključiti kako se nije imalo vremena vaditi mobitel!Dirljiva životna priča Tome Zdravkovića, plakalo se, pjevalo i smijalo - napisala je glumica Bojana Gregorić Vejzović na svom Instagramu.

Dva mjeseca nakon svjetske premijere na Sarajevo film festivalu i mjesec dana nakon beogradske premijere, film "Toma" Dragana Bjelogrlića u utorak navečer je premijerno prikazan i u Zagrebu. Premijeri su nazočili i glavni glumci Milan Marić, Petar Benčina i Milan Kolak, koji su se na kraju filma naklonili publici, a zagrebačka premijera privukla je i neke naše poznate glumce. Među njima je i Bojana Gregorić Vejzović (49).

- Ovo su jedine dvije fotografije koje imam sa sinoćnje premijere filma “Toma”. Dalo bi se zaključiti kako se nije imalo vremena vaditi mobitel!😄Dirljiva životna priča Tome Zdravkovića, plakalo se, pjevalo i smijalo. Čestitke cijeloj sjajnoj ekipi! Dragi kolege,bilo vas je zadovoljstvo gledati i družiti se! - napisala je glumica jutro nakon premijere filma na svom Instagramu. 

Glumica je na premijeru stigla kombinezonu koji se sastoji od elegantnih crnih hlača visokog struka i upečatljive bijele košulje koja je otkrivala njezina ramena, a njezino je izdanje oduševilo mnogobrojne pratitelje. 

"Tooop i gotovo😍🔥", "Predivna🔥", "Ljepoto", "Blistaš", "Predivna moja Bojana❤️ baš si tip-top od glave do pete🔥 A, ja te volim i sređenu i u širclu i dok gletaš😂 i... jer si dobar čovjek, ljudina...a, takvih je sve manje ❤️", samo su neki od komentara ispod objave. 

Podsjetimo, film "Toma" donosi biografiju Tome Zdravkovića jednog od najpopularnijih pjevača bivše Jugoslavije, koji je preminuo prije 30 godina nakon dugogodišnje borbe s rakom. U filmu pratimo njegov život od djetinjstva, preko trenutka kada je upoznao svoju muzu Silvanu Armenulić, pratimo njegove koncerte i privatan život, sve do smrti.

Često smo znali pustiti suzu dok smo snimali i dok smo gledali film. Jako sam emotivan kada je u pitanju ova priča. Generalno, to je golema emocija prema tom vremenu i ljudima kojih više nema. Ljudi čine vrijeme. Pokušao sam tu emociju prenijeti na film – kazao je Dragan Bjelogrlić prije svjetske premijere svog filma. Dosad je film u Srbiji vidjelo više od 600 tisuća ljudi, a s uspjehom igra u brojnim europskim zemljama poput Velike Britanije, Austrije, Njemačke i Bosne i Hercegovine. 

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i pogledu u njezin dekolte

 

Komentara 1

SK
skupiduša
20:31 20.10.2021.

Prekrasna je, samo je šteta sto joj se ne vidi jedno oko pa je njeno lijepo lice okrnjeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije