Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENI VELIKAN

Bocelli protiv covid mjera: 'Osjećao sam se poniženo i uvrijeđeno'

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
01.08.2020.
u 15:37

Pjevač je dodao kako misli da je ozbiljnost pandemije prenapuhana. Njegovi su komentari iznenadili mnoge jer je postao simbol nacionalnog jedinstva na vrhuncu zatvaranja

Slavni talijanski pjevač Andrea Bocelli kazao je kako se osjećao "poniženo i uvrijeđeno" zbog karantene  u njegovoj zemlji. 

- Nisam mogao napustiti kuću, iako nisam napravio nikakav zločin, kazao je Bocelli, prenosi SKY.

Pjevač je dodao kako misli da je ozbiljnost pandemije prenapuhana. Njegovi su komentari iznenadili mnoge jer je postao simbol nacionalnog jedinstva na vrhuncu zatvaranja.

Bocelli je na Uskrs sam u napuštenoj milanskoj katedrali na solo koncertu pod nazivom "Glazba za nadu". Glazbenik je kazao i kako su njegova supruga i dvoje djece također bili zaraženi koronavirusom no nitko se u njihovoj obitelji nije ozbiljno razbolio. Pojasnio je kako su simptomi kod njih bili tek blago povišena tjelesna temperatura.

1/7

Govoreći na konferenciji u talijanskom Senatu kazao je kako sam nije poštovao pravila karantene "jer nije mislio da je zdravo i uredu da čovjek njegovih godina stoji kod kuće".

- Ne poznajem nikog tko se ozbiljnije razbolio, pa zato mislim da je sve prenaglašeno. Nemojmo poštovati njihova pravila, krećimo se razgovarajmo, kazao je Bocelli i dodao da mu je nezamislivo da njegova osmogodišnja kći ide u školu pod maskom i da bude odvojena od druge djece pleksiglasom. 

Podsjetimo, dosad je u Italiji od posljedica koronavirusa umrlo više od 35 tisuća ljudi. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije