Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI PRVAK

Iznenadio sve: Još jedan slavni sportaš odmara se u Hrvatskoj

Foto: Facebook
1/4
28.07.2020.
u 13:55

Samozatajni boksač ne voli medijsku pompu, a da je u Hrvatskoj, otkrili su djelatnici Zračne luke Brač koji su na svojoj Facebook stranici objavili zajedničku fotografiju

Bivši svjetski boksački prvak Vladimir Kličko (44) pridružio se nizu poznatih osoba koje su ovog ljeta posjetile Hrvatsku. Samozatajni boksač ne voli medijsku pompu, a da je u Hrvatskoj, otkrili su djelatnici Zračne luke Brač koji su na svojoj Facebook stranici objavili zajedničku fotografiju. 

Inače, Ukrajinac je na Braču boravio i prije sedam godina. Nije poznato je li s njim u Hrvatskoj i kćerkica Kaya koju je dobio u vezi s hollywoodskom glumicom Hayden Panettiere. Kličko je nakon prekida s glumicom dobio skrbništvo nad kćerkicom. 

Podsjetimo, Hrvatsku su ovog ljeta posjetile brojne svjetske zvijezde, poput vratara Bayerna Manuela Neura, UFC zvijezde Alistaira Overeema, pjevača Roda Stewarta, sestara Petre i Tamare Ecclestone, glumca hit-serije ''Kako sam upoznao vašu majku'' Neila Patricka Harrisa te kralja Instagrama Dana Bilzeriana. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Edgedancer
Edgedancer
14:24 28.07.2020.

Čuj, on dobio skrbništvo? Zanimljivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije