Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vara me s prijateljem'

Bivša supruga doktora iz 'Zvjezdanih staza' optužila slavnog glumca da je gay

robert picardo
Foto: Twitter
1/2
06.08.2014.
u 08:05

U brakorazvodnim dokumentima Robert Picardo od suca traži da njegovoj bivšoj ženi zabrani da širi glasine kako se on nalazi u homoseksualnoj vezi s dugogodišnjim prijateljem

Roberta Picarda, glumca koji je utjelovio slavnog hologramskog doktora u Zvjezdanim stazama: Voyager, uskoro bivša supruga optužila je da je vara s dugogodišnjim prijateljem, znanstvenikom i voditeljem Billom Nyeom

Picardo od suca traži da njegovoj bivšoj ženi Lindi Pawlik zabrani da širi glasine kako se on nalazi u homoseksualnoj vezi s Nyeom. 

U brakorazvodnim dokumentima stoji kako je početkom lipnja Linda stavila GPS na njegov automobil, a nekoliko dana poslije  počela je obitelji i prijateljima govoriti kako su Nye i Picardo proveli 3 sata u sobi, zbog čega vjeruje kako ima dokaz o aferi. 

- Uspio sam napuniti 60 godina a da nisam imao seks s muškarcem, a da "poludim" u ovoj dobi, čini se nevjerojatnim svakom tko me zna - kaže Picardo u dokumentima. 

Glumac kaže kako su on i Nye dugogodišnji prijatelji i imaju mnogo zajedničkih fotografija, no sam odnos je striktno platonski.

Komentara 3

Avatar Django
Django
09:19 06.08.2014.

Što znači - optužila!? Nije za ništa kriv, svatko ima pravo biti što hoće. Dok god time ne terorizira druge ljude.

LI
liliZG
09:43 06.08.2014.

razvod je prljav posao...

Avatar gladnijura
gladnijura
10:59 06.08.2014.

A kaj je čekala sa tim do sada. Imala je priliku i ranije od njega se rastati. Ali sigurno je lovica u pitanju. To je isto kao i sa bivšim ministrekom Slavkecom, naknadna pamet. Rukice si mogu stisnuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije