Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEA HOHNJEC

Bivša manekenka izbačena iz crkve jer je vikala, ona tvrdi da je opsjednuta

Matea Hohnjec
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
09.07.2018.
u 14:40

Zabranili su mi slavlje svete mise, žele mi oduzeti ono čime se borim protiv zla - kazala je Matea je ulazak u crkvu zabranila policija koja joj je uručila rješenje kojim joj se izriče mjera opreza.

Bivša manekenka Matea Hohnjec (31), inače sestra nekadašnje miss sporta i voditeljice Stefany Hohnjec nakon godina burnog života skrasila se u Poreču, a kako je kazala za Glas Istre, nedavno joj se dogodila neugodna situacija jer joj je zabranjen ulazak u Eufrazijevu baziliku, gdje je svakog dana odlazila na misu.

- Ne želim stvoriti nikakav skandal niti ikoga osuđivati, ali moram obraniti sebe. Moram ukazati na to da bi nama vjernicima svećenici trebali pomagati, a ne optuživati nas. Zabranili su mi slavlje svete mise, žele mi oduzeti ono čime se borim protiv zla - kazala je Matea je ulazak u crkvu zabranila policija koja joj je uručila rješenje kojim joj se izriče mjera opreza. Ta mjera doslovno glasi: zabrana posjećivanja bazilike Eufrazijeva 22 (crkva). Zabrana ulaska u crkvu traje od 4. do 12. srpnja, no uvijek postoji mogućnost produžavanja mjere.

Iz policije navode da su je prijavili sami svećenici, najviše zbog vikanja u crkvi. Matea pak kaže da je očekivala prvo neko upozorenje ili pomoć svećenika, no samo ju je jedan dan nazvao porečki svećenik Josip Mašina, koji joj je usmeno zabranio dolazak u crkvu i zaprijetio joj odlaskom na policiju.

Kako je za Glas Istre kazala Matea, velika je vjernica, a na misi je vikala jer se bori s opsjednutošću. Podsjetimo, Matea Hohnjec je prije šest godina punila stupce Crne kronike. Tada je u stanu u Zagrebu s bivšim suprugom Josipom Nikićem organizirala zabavu na kojoj je od predoziranja drogom preminula 20-godišnja djevojka. Matea je osuđena na godinu dana zatvora, a Nikić na dvije godine i dva mjeseca.

Matea Hohnjec
1/10
Ključne riječi

Komentara 40

Avatar pittbull
pittbull
15:36 09.07.2018.

Treba joj zlo istjerati a dobro utjerati.

DU
Deleted user
19:36 09.07.2018.

A ja mislio da se najstariji zanat zove nekako drugačije, a ne manekenstvo.

VO
vorda400
15:20 09.07.2018.

E kurva na kubik isto ko njezina sestra "poduzetnici" to derali vikendima da bi curice mogle kupovati torbice i sjediti na špici i evo je sad u crkvi da istjeraju vraga iz nje A ja bi radije utjerao nešto u nju😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije