Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
valentinovski party

Rea Matas, Nenad Kljaić i Matea Hohnjec uživali u klubu Play

Rea Matas, Matea Hohnjec
Foto: PR FOTO
1/6
17.02.2015.
u 12:52

Od poznatih lica u klubu Play zabavljao se i Nenad Kljaić, legenda hrvatskog rukometa, ali i starleta Matea Hohnjec

Novi zagrebački klub PLAY na Valentinovo je priredio 'Večer ljepote' na kojoj počastio sve pripadnice nježnijeg spola kremicama i kuponima za besplatno sunčanje u solariju, a ugostio je i sjajnog harmonikaša Giancarla Brunella te je originalni spoj harmonike i elektroničke glazbe rasplesao i TV voditeljicu Reu Matas.

Od poznatih lica u klubu Play zabavljao se i Nenad Kljaić, legenda hrvatskog rukometa, osvajač zlatne medalje na olimpijskom igrama u Atlati 1996. i na Mediteranskim igrama 1993., trenutno rukometni trener. U sinergiji house glazbe i harmonike uživala je i starleta Matea Hohnjec, sestra poznatije manekenke i bivše gimnastičarke Stefany Hohnjec. I njoj je uručen poklon kupon i kremica za sunčanje.

Harmonikaš Giancarlo Brunello nastupio je uz klasične house ritmove DJ-a Ivana Bačića i pružio publici sasvim drugačiji doživljaj harmonike kao instrumenta za kojeg ne postoje granice u glazbenim žanrovima.

28-godišnja novinarka, manekenka i voditeljica znanstveno-tehnološke emisije "Kod budućnosti" Rea Matas, uživala je u PlayTime programu na Dan zaljubljenih. Za tu je prigodu odjenula crvenu haljinu i uskočila u visoke potpetice.

– Preko dana sam umjerena zbog prirode svog posla, a na snimanja dolazim u klasičnim kostimima. Moja stilistica Pia Ciguet brine se za moj imidž. No uvečer si dajem oduška – kaže Rea.

Valentinovo je Rea provela u dobrom raspoloženju u društvu prijateljica.

– Što da vam kažem, zbog posla ne izlazim često. Da i hoću nekog upoznati jednostavno ne stignem. Ako mi se dogodi velika ljubav onda će to cijeli svijet saznati. Lijepo je biti zaljubljen – otkrila je voditeljica.

Uz legendarne house klasike Rea se zabavljala cijelu večer.

– Oni koji me poznaju znaju da obožavam house međutim ova sjajna kombinacija harmonike i housea je nešto što još nisam doživjela – izjavila je Rea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije