Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Bivša dječja zvijezda oštro protiv Mansona: Zlostavljao me i tretirao kao igračku

Foto: Profimedia
1/4
06.02.2021.
u 17:45

Corey kaže kako je Manson tvrdio da je njegov najveći fan i da želi biti njegov prijatelj, ali zapravo je htio njime manipulirati i tretirao ga je kao igračku.

Glumac i pjevač Corey Feldman na Instagramu je objavio kako ga je glazbenik Marilyn Manson godinama zlostavljao. Corey kaže kako je Manson tvrdio da je njegov najveći fan i da želi biti njegov prijatelj, ali zapravo je htio njime manipulirati i tretirao ga je kao igračku.

"Srećom, te noći nisam fizički ozlijeđen, ali to je bio samo početak moje noćne more", naveo je. "Manson je bio opsjednut mnome preko dva desetljeća. Ne vjerujete mi? Samo pogledajte objavljene činjenice", napisao je Corey u objavi na Instagramu. Naglasio je i da je Manson o svemu već pisao i u svojoj knjizi, te otkrio da ga je poljubio u usta pred svima na jednoj promociji, te da taj crni ruž nije mogao skinuti s usana satima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corey Feldman (@cdogg22)

 

"Sve to dokumentirano je u njegovoj knjizi. Hvali se time kao da sam ja netko s posebnim potrebama te se šalio na moj račun" stoji u Feldmanovoj objavi.

Glumac je isto tako rekao da je slika koju je dodao uz objavu nastala u trenutku kada ga je Manson pozvao na božićnu zabavu. Kasnije, dodaje, su otišli u Mansonovu kuću te mu se od tada pjevač upletao u život.  Mansona je za zlostavljanje do sad optužilo više od 11 žena, njegove bivše djevojke kazale su kako suosjećaju sa žrtvama, a mnogi suradnici odlučili su se distancirati od pjevača. 

U njegov dom je prije nekoliko dana pozvana i policija zbog povišenih tonova koje su susjedi čuli iz dvorišta. 

Komentara 1

BA
Barun007
16:38 11.02.2021.

Zanimljivo kako su svi nakon tih njegovih seansi i silovanja postali poznati glazbenici ili glumci. Prije druženja s njim su bili ili na B listi glumaca i glazbenika neki čak i C. Znači jedva poznati, a sada kada im je on svima davao svoj studio upoznao ih sa producentima odjednom ih sve silovao. Hmmm.... A druga stvar ako vidiš osobu kao što je on , poslušaš njegovu glazbu, vidiš video spotove onda valjda normalan um može donjeti neke zaključke. Pitam se nakraju dana tko je ovdje žrtva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije