Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su je vrijeđali

U 80-ima je bila supermodel, a sada se u 6. desetljeću skinula gola i potaknula raspravu

Foto: instagram
1/5
06.02.2021.
u 15:00

U opisu fotografije objasnila je kako ju je na to inspirirala toples fotografija njezine vršnjakinje Elizabeth Hurley, koja je zbog iste prozivana od strane javnosti, upravo zbog godina.

Paulina Porizkova (55) itekako uživa u svom tijelu, a koliko je samouvjerena, pokazala je na svom Instagram profilu pozirajući - potpuno gola!

U opisu fotografije objasnila je kako ju je na to inspirirala toples fotografija njezine vršnjakinje Elizabeth Hurley, koja je zbog iste prozivana od strane javnosti, upravo zbog godina.

Foto: reuters

"Kada sam bila u svojim dvadesetim i tridesetima, što sam manje krpica imala na sebi, to sam bila popularnija. U četrdesetima sam mogla gotovo hodati uokolo gola i ne bi dobila ništa više od najmanje kazne zbog incidenta u javnosti. No, u pedesetima me zbog svega vrijeđaju: 'Obuci se bako', 'Željna si pažnje, jelda?', 'Malo si očajna?', Jadna si'..Zašto je golotinja i biti seksi dobrodošla u ženinoj mladosti, a zabranjena u njezinim zrelim godinama? Zbog muškaraca.", napisala je.

Svoju podužu objavu završila je hashtagovima 'biti seksi nema rok trajanja' i 'negdje između JLo i Betty White'.

Obožavate su oduševljeni fotografijom, ali i riječima.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Poskok 1
Poskok 1
15:21 06.02.2021.

Ma nije to ništa. I kod nas je tako. Ne valja Bačićka, ne valja Sevkara, ne valja ona, ova...., a doma razbajsane žlundrače koje izazivaju napuknuća knaufa i startaju Richtera čim se pokrenu....

MA
MatoMato
18:17 06.02.2021.

lijepa zena ,a lose komentare daju ljubomorne zene i inpotentni muskarci. Amen

DU
Deleted user
21:53 06.02.2021.

Ja bi ćošak kreveta da budem 😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije