Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Geni

Bila je najljepša žena svijeta, a kći Ema kreće njenim stopama

Foto: Jurica GaloićPixsell
1/4
28.03.2018.
u 12:26

Danijela Gračan prije 28 godina proglašena je Kraljicom svijeta, a njena 18-godišnja kći također je krenula u modne vode.

Danijela Gračan i 28 godina nakon što je osvojila titulu Kraljice svijeta i dalje plijeni pažnju svojom ljepotom i mladolikim izgledom. 

Njenim stopama krenula je i njena 18-godišnja kći Ema koju je za svoju reviju na nedavno održanom Bipa Fashion.hr-u angažirao dizajner Ivica Skoko. Mama Danijela svoju ljepoticu je gledala iz publike, a za Dnevnik.hr Danijela je o modnoj karijeri svoje Eme rekla: 

 

 

☀#myvibes#tb

A post shared by EG🎀 (@ema_gracan) on

 

 

💄: @ninanikcevic 👗: @ivicaskoko Hvala vam!🙈😘

A post shared by EG🎀 (@ema_gracan) on

 

 

 

Zapamti me, mozda ti sljedeci put bude zabavnije!

A post shared by EG🎀 (@ema_gracan) on

 

– Dvoumila sam se! I suprug se dvoumio, pogotovo moji roditelji, nono i nona, nisu baš jako sretni, rekli su: ''Pa sjeti se sebe''. Pa nisam ni ja imala neka loša iskustva, al' dok je ona dobra u školi, dok izvršava sve druge obveze, nemam ništa protiv.

Ema je pak strahovala kako će pasti na pisti te je izrazila želju za odlaskom u inozemstvo jer želi nositi revije s poznatim modelima. 

Komentara 5

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
14:12 28.03.2018.

Dok se glupi hvale izgledom i naslikavaju pametni idu na posao ... Isto tako gologuzi majmun pokazuje dupe pred majmunicom da joj ga moze uvalit .... Eto i tako dvije generacije idu kontra evolucije bitno da su lepe i mladee .. Bome ju je mater usmjerila ravno ka kur.. Dno svih vrijednosti je sve blize ali bitno da urlicu za isanbulsku konvenciju bolje da se odreknu od ovakvih primjeraka vlastitog spola ..

EO
Eolcrocop
12:56 28.03.2018.

ljepota je subjektivna disciplina

RU
RupertMelkus
13:36 28.03.2018.

Šta učinila sa facom Danijela si ti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije