Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorene prijave

Ponovno kreće show - Bijeg od gradske vreve Hrvati će potražiti na Farmi

14.05.2010.Zagreb; Studio Nove Tv na zagrebackom velesajmu, prijenos farme uzivo. Alen Macinic i Aleksandra Grdic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/2
27.05.2015.
u 17:00

Nova TV na male ekrane, nakon pet godina pauze, vraća reality show "Farma", a prijaviti se mogu i nepoznati i slavni

Punih pet godina nakon završetka treće sezone Farme, produkcija Nove TV najavljuje novu sezonu ovog reality showa. Za razliku od prve tri sezone, kada su na farmi boravile poznate osobe iz javnog života, ovaj put iz produkcije pozivaju sve koji su oduvijek maštali o jednostavnom životu daleko od vreve grada i bučnih ulica, da prihvate izazov i prijave se.

Svi koji smatraju da mogu izdržati dulje vrijeme bez mobitela, računala i udobnog kreveta, svi kojima nije teško raditi i vlastitim se rukama prehranjivati, te svi koji smatraju da mogu s prirodom dobro surađivati i znaju da mogu zagospodariti jednim seoskim imanjem, imaju priliku prijaviti se u popularni reality show, stoji u pozivu gledateljima. Prijave u Farmu su započele, a tko će biti dovoljni hrabar upustiti se u ovu životnu avanturu, saznat ćemo uskoro.

U zabavni format u produkciji Nove TV imaju se priliku prijaviti sve punoljetne osobe, državljani Republike Hrvatske, a svi potencijalni farmeri više informacija o uvjetima i pravilima prijave te samu online prijavnicu mogu potražiti na službenoj stranici showa novatv.hr/farma ili se prijaviti telefonski pozivom na broj 060 801 802. Podsjetimo, pobjednici dosadašnjih sezona bili su Rafael Dropulić, Mario Mlinarić i Kristijan Kiki Rahimovski, a show su vodile Nikolina Ristović i Mia Kovačić.

>>Započele prijave u reality show 'Farma'

>>Imam blokić u koji zapisujem svoje ideje, sve mi možeš uzeti, ali njega ne

Komentara 1

RI
rikavac
18:44 27.05.2015.

o ne zar opet? To je naj veca glupost na svijetu sto moze bit ,ubace na farmu besposlicare i naj vece sljamove i mi trebamo gledat to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije