Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

U kući će ovaj tjedan vladati tri prokletstva, stanari nisu sretni

Foto: RTL
1/4
19.03.2018.
u 15:45

Stanari mogu ta prokletstva zaustaviti ako podnesu žrtvu. Da bi imali vodu, djevojke se moraju odreći šminke, da bi temperatura u kući bila ugodna za život, dečki se moraju obrijati...

Stanari Big Brother kuće zadnjih tjedana nisu previše poslušni kada su u pitanju tjedni zadaci.

Hoće li tako biti i ovaj tjedan tek ćemo vidjeti, no sudeći po reakcijama nakon čitanja zadatka već se može zaključiti da neki stanari nisu nimalo sretni. Naime, Lucija je stanarima pročitala zadatak prema kojem u tjednu pred njima u kući vladaju tri prokletstva: voda, Sahara i Titanic. Voda znači da u kući neće biti vode u tušu, Sahara znači da će temperatura u kući rasti, a Titanic znači da će se svakih pet minuta nakon gašenja svijetla oglašavati brodska sirena.

No stanari mogu ta prokletstva zaustaviti ako podnesu žrtvu. Da bi imali vodu, djevojke se moraju odreći šminke, da bi temperatura u kući bila ugodna za život, dečki se moraju obrijati, a da bi mogli u miru spavati bez zvuka sirene moraju se odreći cigareta na 24 sata.

Tko će imati prigovor na zadatak i tko će ovog puta odbiti poslušnost saznajte u dnevnoj emisiji u 21:30!

1/50

Komentara 2

JO
Journalist007
16:39 19.03.2018.

Mene samo zanima da li oni to vama plate, ili ste toliko glupi da ih besplatno reklamirate?

JU
jurajuric116
09:19 20.03.2018.

bez seksa nema gledanosti. čim prije ubace malo golotinje i nek se neko mrkne odma buju svi gledali, do onda nikaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije