Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profesionalni izazov

Jelena Pajić nova je voditeljica informativne emisije "RTL Danas"

Foto: RTL
1/2
16.03.2018.
u 09:22

Jelena je nedavno nakon 13 godina napustila HRT i upustila se u novu profesionalnu avanturu na RTL-u.

Jelena Pajić, dugogodišnja radijska i televizijska novinarka, voditeljsko je pojačanje informativne emisije „RTL Danas“, koja se emitira svaki dan u 18.30 na RTL-u! Jelena se trenutačno priprema za nove profesionalne izazove u kojima će je gledatelji uskoro pratiti.

„Pripreme teku odlično! Traju već neko vrijeme. Pažljivo se razmišlja o svim detaljima, ekipa razgovara, dogovara se, promišlja i vjerujem da smo svi već polako i nestrpljivi oko početka. Treme, dakako, ima, bit će je sve više kako se sami početak bude približavao, ali to je ona pozitivna trema. Osim toga, ekipa s kojom imam prilike raditi je iskusna tako da znam da će mi znati pomoći i savjetom i primjerom“, kaže Jelena, koja s uzbuđenjem čeka sjesti u voditeljski stolac emisije „RTL Danas“.

„Veselim se kvalitetnoj i kreativnoj suradnji s novim kolegama, dobro odrađenim emisijama. Veselim se onom zajedničkom dobrom osjećaju nakon što napravimo kvalitetan proizvod. Ali uvijek ima i nekih strahova. Međutim, mi kao ekipa zajednički ćemo nadići te strahove“, poručuje Jelena, koja je na RTL prešla nakon 13 godina provedenih na HRT-u.

„Ovo je za mene novi početak. Nova medijska kuća, nova sredina, drukčiji način rada, novi ljudi. Izazov je preda mnom i nadam se da ću ispuniti i svoja i tuđa očekivanja“, kaže 33-godišnja Zagrepčanka. Jelena je novinarsko iskustvo gradila kroz brojne priče, reportaže i intervjue, a vodila je i razne radijske i televizijske emisije.

Komentara 15

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
10:40 16.03.2018.

smješna ideloška propagnada je taj RTL ...čak su ih i djeca doma provalila

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
10:31 16.03.2018.

Izazov na rtl-u? Staviš mozak na stand bay, pročitaš mainstream propagandu i to je to. Ako se želiš dokazati kao Jovanović, nasprajcaš neke dodatne "informacije" i kandidiraš za neku nagradu.

PR
prajdali100
12:06 16.03.2018.

Jelena povedi sa sobom Acu i Maju pa da svi budemo sretni i zadovoljni.Hajde,hajde možeš ti to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije